Bach & Rock Organum

Bach & Rock Organum. Піти на концерт у Львові
Чи є композитор, музика якого здатна бути з людиною, як в найщасливіші, так і в найтрагічніші моменти життя? Заспокоювати, наповнювати душу вірою та гармонією, які нам зараз особливо необхідні? Звісно ж, це Йоганн Себастьян Бах.
Музика Баха поєднала в собі щиру духовність з вищою бароковою майстерністю, емпатію до людських переживань з божественним піднесенням
Фестиваль «Bach Contemporary» у Львівській національній філармонії ім. Мирослава Скорика відбувається вже вп’яте і є чудовою нагодою заново відкрити для себе шедеври Й. С. Баха.
Орган у композиціях ROCK у супроводі камерного оркестру, голосу та фортепіано
Дивовижний і незабутній вир музичний емоцій! Драйвове шоу «Bach & Rock Organum» стане вишенькою на торті V різдвяного фестивалю «Bach Contemporary»!
Rammstein та популярна класика. У такому виконанні ви їх точно ще не чули!
Орган, фортепіано, вокал, ударні та камерний оркестр об’єднаються під орудою Сергія Лихоманенка – українського музиканта, дириґента і продюсера.
Епохальні хіти, які на стадіонах щоразу здіймають в повітря мільйони рук в єдиному пориві, точно не залишать часу для нудьги! Ми впевнені, що ця подія залишить незабутні й яскраві спогади про перші дні 2023 року!
 
 
Виконавці:
Олена Мацелюх, орган
Меланія Макаревич, фортепіано
Ігор Мацелюх, саксофон / флейта Пана
Маріанна Лаба, вокал
Академічний камерний оркестр «Віртуози Львова»
Сергій Лихоманенко, дириґент
 
У програмі хіти із репертуару Rammstein а також популярна класика – твори Йоганна Себастьяна Баха, Карла Орфа.
 
22 січня, 18:00

Читайте также