12.07.2023
Культурна країна
eye 284

У Києві відбулося відкриття «Першого Театру Антрепризи та Комедії»

У Києві відбулося відкриття «Першого Театру Антрепризи та Комедії»

Продюсерський центр "Comedy Space" та Конгресно-виставковий центр "Парковий" з метою розвитку театральної культури в Україні, підтримки культурних спільнот та театральних колективів ініціювали відкриття у Києві “Першого Театру Антрепризи та Комедії”.

Головною метою культурного проєкту є підтримка театрального мистецтва в Україні, залучення широких верств населення до відвідування найкращих вистав світових хітів антрепризного жанру у постановці відомих українських режисерів та у виконанні найкращих акторів українського театру і кіно.

8 липня відбулося відкриття «Першого Театру Антрепризи та Комедії» з виставою «Боїнг-Боїнг», яке зібрало повну залу глядачів. Також до перегляду першої вистави були запрошені наші захисники та військові лікарі, які зараз першочергово захищають українців.

Перший Театр Антрепризи та Комедії

Кожен із залучених діячів не просто впізнаваний артист чи режисер, це бренд. Їхні імена знають всі. Зокрема у виставах можна побачити таких топових артистів України: Ольга Сумська, Лілія Ребрик, Євген Паперний, Лесь Задніпровський, Віталій Борисюк, Георгій Хостікоєв та багато інших. Перші вистави театру: "Боїнг - Боїнг", "Граємо в Дурня", "Лазанья по-французьки", "Жінка над нами", "Аладін", ліцензійне симфонічне шоу "Гарі Потер" та інтерактивний ляльковий театр у виконанні артистів трупи театру дитинства KIWI "Щенячий патруль".

 відомі артисти України

Наш театр – це шматочок мирного життя у воєнний час, тут будуть проходити найкращі українські комедійні театральні проєкти: антрепризи, комедії, кабаре – всі формати, які сьогодні можуть вважатися комедійним театром. Починаємо з показів шести відомих вистав за участю найкращих акторів та ліцензійного симфонічного шоу у виконанні НАЦІОНАЛЬНОГО АКАДЕМІЧНОГО ДУХОВОГО ОРКЕСТРУ УКРАЇНИ. Перший Театр Антрепризи та Комедії визрівав довго, ми вважаємо, що зараз саме час для подібного проєкту, місця, де можна відволіктися від труднощів, зарядитися енергією, провести час з користю та задоволенням”, – каже керівник проєкту Сергій Чудаєв.

КВЦ “Парковий”  одна з найбільш технологічних, сучасних й великих івент-локацій України. Оснащення комплексу відповідає міжнародним стандартам, виконано з використанням преміальних матеріалів та передового обладнання. 

Вистави проходять на 3 поверсі комплексу у концертному залі Parkovy. Концертний зал приймає заходи найбільших артистів України та відомий своїми зручністю та чудовою акустикою. Наступна вистава «Граємо в дурня» разом з головним героєм Валерієм Астаховим відбудеться 15 липня, квитки можна придбати на сайті балетного оператора «Карабас».

 

Читайте также


up