24.09.2023
Розваги
eye 1154

Новини музики за тиждень. 24 вересня 2023

Новини музики за тиждень. 24.09.2023. Дайджест музичних новин

Розповідаємо про новини зі світу музичного мистецтва. Сідайте зручніше. Буде коротко та цікаво. Приємного читання та мирного нам усім неба!

Кайлі Міноуг випустила альбом "Tension" - 16-й у своїй дискографії

Кайлі Міноуг представила альбом Tension, вже 16-й за рахунком у дискографії. У платівку потрапили раніше випущені сингли - хіт "Padam Padam", дует з Олівером Гелденсом "10 Out of 10" і головний трек "Tension".
Загалом у треклісті «Tension» опинилося 11 пісень. Кайлі Міноуг виступила співавтором усіх пісень, за винятком вищезгаданих «Padam Padam», «Hands» та «Green Light». За звучанням це танцювальна музика та електропоп у стилі 2000-х: сама Кайлі Міноуг орієнтувалася на свій хіт Slow з альбому Body Language (2003).

Blink-182 випустили кліп «One More Time…» та трек «More Than You Know»

Blink-182 представили емоційний кліп "One More Time ...". У ньому музиканти співають у різних декораціях та згадують пережите – зокрема неприємні моменти.
У житті учасників Blink-182 справді було всяке: 2008-го барабанщик Тревіс Баркер потрапив в авіакатастрофу, а басист Марк Гоппус 2021-го захворів на лімфому, рак лімфатичної тканини. Фанати Blink-182 знають про пісню як мінімум із грудня 2022-го. Тоді Тревіс Баркер назвав "One More Time..." своїм улюбленим треком гурту, відповідаючи на запитання своєї дочки на YouTube-шоу GOAT Talk. При цьому Баркер записав для пісні не лише барабанні партії, а й бек-вокал.

Doja Cat випустила альбом "Scarlet" - похмурий і більш "реперський"

Доджа Кет випустила альбом Scarlet, перший з 2021 року. До нього увійшли 17 пісень, включаючи хіт-сингл Paint the Town Red, який очолив Billboard Hot 100 і номінований на премію MTV VMA.
«Scarlet» – похмуріша робота в порівнянні з попередньою платівкою Доджі Кет «Planet Her» (2021). Вона відійшла від «попсового» звучання та повернулася до хіп-хоп-коріння. Тексти всіх 17 пісень Scarlet Доджа Кет написала сама і записала їх теж сама, без участі запрошених артистів

Усі учасники BTS продовжили контракти з лейблом Big Hit Music

BTS

Зараз гурт узяв перерву, але обіцяв повернутися 2025-го – і, схоже, це справді відбудеться.
Про пролонгацію контрактів 20 вересня повідомила компанія HYBE Corporation, до складу якої наразі входить Big Hit Music. За словами HYBE, вони підтримуватимуть BTS у всіх їхніх починаннях – «2025 року і далі». Таким чином компанія фактично підтвердила, що BTS повернуться до активної діяльності вже через два роки. Розмови про це йшли давно, а в серпні RM, лідер гурту, заявив, що у 2025-му BTS знову зберуться разом. Тепер, після поновлення контрактів, про це можна говорити точно.

Imagine Dragons показали "космічний" кліп "Children of the Sky"

Imagine Dragons випустили кліп на пісню Children of the Sky з гри Starfield. Головний герой відео – маленький хлопчик, який мріє відлетіти із Землі та знайти новий будинок у космосі.
Режисером відео Children of the Sky виступив британсько-американський художник Filfury, який раніше працював з Lil Baby і 24k Goldn. За словами Filfury, коли він послухав трек, то одразу «потрапив у світ емоцій, надій та фантазій». Під час створення відео він намагався тримати баланс між науково-фантастичною темою гри та стилем музики Imagine Dragons.

Тейлор Свіфт влаштувала фанатам вікторину, щоб розсекретити трекліст перевидання альбому «1989»

Тейлор Свіфт

Свіфт розкрила назви кількох додаткових треків із перевидання альбому «1989», що вийде 27 жовтня. До нього увійде п'ять неопублікованих пісень та перезаписані версії старих.
Як це часто буває у Тейлор Свіфт, співачка перетворила розкриття трекліста на подію. 19 вересня вона запустила в Google понад 33 млн. головоломок для фанатів, які висвічувалися при кожному запиті її імені в пошуковій системі. Тейлор Свіфт пообіцяла розкрити трекліст, коли фанати вирішать усі пазли – і шанувальники впоралися за один день. Ось підтверджені назви бонус-треків:

  • "Is It Over Now?",
  • "Now That We Don't Talk",
  • "Say Don't Go",
  • "Suburban Legends".

Назва ще однієї пісні поки залишається незрозумілою, але вона однозначно складається з літер l, s, t і u. Одні фанати вважають, що це «Lust», інші – що «Slut».

Читайте также


up