Цикапласт бальзам – порятунок потрісканих губ

Цикапласт бальзам – порятунок потрісканих губ

З проблемою лущення та тріщин на губах бореться багато чоловіків та жінок. Особливо це актуально в зимовий період, коли ніжна ділянка обличчя найбільше схильна до впливу агресивних погодних факторів: холоду, вітру та вологи. У губах знаходиться велика кількість судин, які практично не захищені сальними залозами. Тому за ними потрібен спеціальний догляд. Цикапласт бальзам дуже швидко й ефективно допомагає захистити ваші губи.

Чому з'являються тріщини? 

Є безліч причин, через які можуть з'являтися тріщини на губах. Найчастіше до цього призводить:

  • нестача вітамінів; 
  • надмірне паління цигарок чи вейпів; 
  • витирання залишків їжі навколо рота брудними руками; 
  • побічна реакція на лікарські препарати; 
  • вірус герпесу та слабка імунна система загалом; 
  • солоні, кислі та гострі продукти; 
  • травмування губ, наприклад постійне їх покусування.

Також тріщини на губах інколи вказують на атопічний дерматит. Це захворювання є показником алергічних реакцій в організмі. Загалом, проблема потрісканих губ потребує комплексного лікування. Варто звернутися насамперед до дерматолога, щоб зʼясувати причини хвороби. А також прибрати наслідки. Для запобігання та розв'язання питання потрісканих губ підійде дерматокосметика. Цикапласт бальзам від La Roche-Posay – сучасний якісний засіб, який обирають багато українських жінок і чоловіків. 

Як Цикапласт бальзам діє?

Цей засіб здійснює захист губ від зовнішніх факторів. Досягається це завдяки спеціальним компонентам, які входять до складу продукту. Цикапласт бальзам чинить ефект природної бар'єрної функції. Підтримати її дозволяють MP-ліпіди 3% та олія Ши 10%. Пантенол 5% зволожує губи та знімає подразнення, заспокоює. Внаслідок цього відновлюється епідерміс (верхній шар шкіри) на пошкоджених ділянках. 

Важливою особливістю є дуже легка текстура крему. Він швидко вбирається, тому навіть не відчуватиметься на губах. Ефект досягається вже після першого застосування. Губи стають помітно зволоженими. Засіб можна використовувати настільки часто, наскільки це необхідно, що є значним плюсом. Він підходить не тільки для губ, а й забезпечує лікування та догляд за шкірою, яка потріскалася. 

Отже, з Цикапласт бальзамом вам легко вдасться заспокоїти свербіж, позбутися лущення шкіри та губ. Компоненти, що входять до складу, підходять для різних типів шкіри та не викликають побічних реакцій. Навіть проблемна шкіра зможе почуватися захищеною з такою текстурою. Цей бальзам запобігає повторній появі тріщин, зміцнюючи імунітет та захисний покрив губ. Оптимальний варіант – наносити засіб тричі на день протягом чотирьох тижнів.


Читайте также