Корейська косметика – якість та унікальний природний склад

Корейська косметика

Корейська косметика завдячує своєю популярністю насамперед ретельно підібраним інгредієнтам. Використовуючи продукцію азійських брендів, жінки у всьому світі свідомо дбають про красу своєї шкіри. Корейські засоби, які можна придбати на сайті https://biodea.ua/, не тільки прикрашають обличчя, волосся та тіло, але також запобігають виникненню подразнень, пересихань та лущення. Все це завдяки натуральним поживним компонентам.

Корейський б'юті-тренд підкорює світ

Минуло лише кілька років відколи філософія K-Beauty з Південної Кореї поширилася по земній кулі. Все почалося з корейської програми краси «10 кроків», яка змусила жінок у Європі та Америці почати приділяти більше уваги догляду за своєю шкірою. Ця програма гарантує, що шкіра тіла й обличчя буде очищена, відполірована та насичена всіма можливими поживними речовинами завдяки використанню різних натуральних складників.

Але чи знаєте ви, що існують також спеціальні корейські засоби для губ? Як і звичайні засоби по догляду за шкірою, вони поділяються на скраби, маски для губ та бальзами для губ.

Як кореянки доглядають за своїми губами?

  • Щоб губи були максимально гладкими, корейські жінки регулярно використовують скраби для губ, щоб видалити відмерлі клітини шкіри.
  • Другим кроком є нанесення спеціальних патчів, що нагадують тканинну маску для губ.
  • Потім можна наносити денний бальзам для губ (часто містить SPF, який захищає від сонячного проміння).
  • На ніч використовуються спеціальні маски як додатковий елемент для створення ідеальних губ.

Корейські помади для губ

Помади корейських брендів – це якісна косметика, яка не тільки ідеально поєднується з будь-яким макіяжем, але й доглядає за губами, забезпечуючи їхній бездоганний вигляд. У продажу можна зустріти корейські помади різних складів та кольорів. Є як універсальні відтінки рожевого, так і більш оригінальні тони.

Ці помади відрізняються надзвичайною стійкістю. Вони залишаються на губах до дев'яти годин після нанесення і не розмазуються. Завдяки оригінальній формі аплікатора наносити таку помаду надзвичайно приємно та зручно. Корейські помади не залишають на губах липкого, жирного шару, що додатково впливає на естетичний вигляд макіяжу та ніжний, тонкий фініш.

Скориставшись корейською помадою чи блиском, ви одразу помітите різницю у зовнішньому вигляді та стані губ. Вони стануть м'якими, зволоженими та візуально об'ємнішими. Цей ефект не перебільшений, тому таку помаду можна використовувати навіть для ранкового макіяжу.


Читайте также