11-03-2024 Розваги 1960

Новини кіно за тиждень. 11 березня 2024

Новини кіно за тиждень. 11 березня 2024

І знову ми розповідаємо вам про новини зі світу кіно. Сідайте зручніше. Буде коротко та цікаво. Приємного читання та мирного нам усім неба!

Netflix хоче зняти кілька сезонів серіалу «Джентльмени» Гая Річі

серіал Джентльмени

Netflix 7 березня представив усі 8 епізодів 1 сезону серіалу «Джентльмени» Гая Річі за однойменним фільмом режисера 2019 року. Наразі керівник телевізійного відділу Miramax Марк Гельвіг заявив, що стрімінг може продовжити серіал на кілька сезонів.
Подробицями про майбутнє «джентльменської» франшизи Гельвіг поділився в інтерв'ю Deadline. Він сказав, що Річі вже має ідеї для сюжету 2 сезону. Якщо у 1 сезону буде багато переглядів, то серіал закінчиться не скоро:

«Ми розпочали цей процес [розвиток франшизи]. Є кілька сценаристів, із якими ми обговорювали ідеї. І, звичайно, ми багато спілкувалися з Гаєм про те, що він, можливо, захоче показати в другому сезоні, на чому зосередиться».

«Брати Супер Маріо в кіно 2» вийде 2026 року

Illumination та Nintendo анонсували мультфільм «Брати Супер Маріо в кіно 2». Сіквел головного анімаційного хіта 2023 року вийде у прокат 2026-го.
Подробиці про «Братів Супер Маріо в кіно 2» розкрили у новому відео, яке виклали 10 березня на честь Дня Маріо. Проект представив Сігер Міямото - автор Маріо і директор і генеральний менеджер Nintendo EAD. Світова прем'єра мультфільму відбудеться 3 квітня 2026 року.

Сюжет «Братів Супер Маріо у кіно 2» тримають у секреті. Однак Міямото дав зрозуміти, що нова пригода в Грибному королівстві буде ще масштабнішою і видовищнішою. Деталями пообіцяв поділитися пізніше:

«Ми думаємо, щоб ще більше розширити світ Маріо. У нього буде така яскрава та весела історія».

Ніколас Кейдж виживає у постапокаліпсисі у трейлері фільму «Судна ніч в Аркадії»

Вийшов перший трейлер постапокаліптичного фільму «Судна ніч в Аркадії». Головні ролі виконали Ніколас Кейдж та Джейден Мартелл з дилогії «Воно» (2017, 2019). За атмосферою горрор нагадує «Тихе місце» (2018, 2020).
Дія відбувається у недалекому майбутньому, в якому цивілізація занепала. За сюжетом чоловік на ім'я Пол (Кейдж) виживає разом зі своїми синами Томасом (Макс Дженкінс, Джек Річер) і Джозефом (Мартелл). Ночами на людей полюють таємничі волохаті монстри. Тому після заходу сонця сім'я ховається вдома. В одну з ночей монстри мало не вибивають їхні двері, тож батько та сини вирішують дати відсіч нечисті.

У трейлері не розкривають причини, через яку причину сталася масштабна катастрофа. Однак натякають, що вся справа у забрудненні та зміні клімату.

Світова прем'єра стрічки відбудеться вже 12 квітня.

У першому трейлері серіалу "Fallout" розкрили нову дату прем'єри

Amazon Prime Video представив перший повноцінний трейлер серіалу Fallout, заснованого на іграх однойменної серії. У ролику розкрили нову дату прем'єри.
"Fallout" вийде 11 квітня. Цього дня покажуть усі 8 епізодів сезону. Спочатку ж Fallout збиралися випустити 12 квітня.

Дія серіалу розгортається понад 200 років після початку апокаліпсису. Світ занепав через наслідки ядерної війни. Багато людей зазнали опромінення і перетворилися на мутантів. Деяким вдалося сховатися в підземних притулках компанії «Волт-Тек». Дівчина на ім'я Люсі (Елла Пернелл, "Шершні") все життя жила в Притулку 33. Її батько Генк (Кайл Маклахлен, "Твін Пікс") працює там доглядачем. У якийсь момент Люсі вирішує вибратися назовні – подивитися, як живеться за межами безпечного бункера. Незабаром вона знайомиться з іншими тими, хто вижив, і стикається з небезпечними монстрами.

Вийшов тизер серіалу «Паразит: Сірий» з аніме про іншопланетних симбіотів.

Netflix виклав перший тизер-трейлер південнокорейського серіалу "Паразит: Сірий". Фантастика про інопланетних симбіотів заснована на манзі «Паразит» японського мангакі Хітосі Іваакі та аніме-серіалі «Паразит: Вчення про життя» (2014-2015).
Дія серіалу відбувається у Кореї. За сюжетом на країну – і, мабуть, на весь світ – нападають вороже налаштовані інопланетні паразити. Вони можуть вселятися в жертв і брати повний контроль над їхнім розумом та тілом. Паразити захоплюють людей у полон із неймовірною швидкістю. Все людство опиняється під загрозою вимирання.

Один із прибульців вселяється у дівчину на ім'я Чон Су-ін (Чон Со-ні, «Бойфренд»). Однак їй вдається зберегти контроль над розумом та тілом. Чон Су-ін знаходить неймовірні здібності. Тільки вона може допомогти уряду Кореї позбутися ворогів. У синопсисі натякнули на напружене протистояння:

«Невідомі паразити полонять людей і захоплюють владу. Людство має повстати, щоб протистояти зростаючій загрозі».

Серіал «Завантаження» із Роббі Амеллом закриють після 4 сезону

Серіал «Завантаження»

Amazon Prime Video продовжив фантастичний серіал "Завантаження" на 4 сезон і оголосив, що це буде фінальний розділ історії. У нових серіях Роббі Амелл повернеться до ролі програміста Нейтана Брауна.
«Завантаження» стартувало 2020 року. 3 сезон випустили ще восени 2023-го. У новому розділі історію явно не завершили, але керівники Amazon не поспішали затверджувати ще один сезон. Фанати турбувалися, що серіал закриють завчасно. Однак Deadline тепер повідомляє, що 4 сезон таки вийде.

Творець "Завантаження" Грег Деніелс ("Офіс") дав зрозуміти, що у фіналі він відповість на всі питання, які є у глядачів:

«Коли я задумав "Завантаження" багато років тому, я мав історію на чотири сезони. Тому я дуже радий показати кінцівку, на яку заслуговують фанати, до якої йшли персонажі та творча команда».


Читайте также