16.06.2024
Розваги
eye 1812

Нові фільми, які вже можна переглянути онлайн. 16.06.2024

Нові фільми, які вже можна переглянути онлайн. 16.06.2024

Редакція порталу Експеримент знову підготувала новий список свіжих релізів онлайн-кінотеатрів і стримінгових платформ, а також топових торрент-трекерів. На вас чекає різножанрова добірка з короткими та ультракороткими описами.

Приємного перегляду та мирного нам усім неба.

Постріл Мартіні / The Martini Shot

Ця екзистенційна драма розповідає про вмираючого кінорежисера, який починає знімати те, що, на його думку, є його останнім витвором мистецтва. Те, що починається як звичайний фільм, закінчується дослідженням смертності та глибокого впливу людини на світ.

Чемпіонекст / Campeonex / Championext

Баскетбольна команда випадково потрапляє на чемпіонат із легкої атлетики. Вирішивши не відступати, вони починають тренування під керівництвом нового тренера, який тільки-но починає освоювати ази професії. Разом вони вивчають новий вид спорту, зіштовхуючись із труднощами та зміцнюючи командний дух. Це допомагає їм не лише гідно виступити, а й переосмислити свої погляди на спорт та співпрацю.

Пандемоніум / Pandemonium

На місці автокатастрофи Натан та Даніель зустрічають дівчинку Еліс. Єдиний спосіб вибратися з пекла, де вони опинилися — це пройти крізь усі його брами і досягти Пандемоніума, столиці пекла, де кошмарна реальність та жахи потойбічного світу нерозривно пов'язані.

Серцебиття / Latido / Heartbeat

Леонор - 45-річна жінка, яка довгі роки намагається завагітніти, але в неї нічого не виходить. Якось вона зустрічає Емілію — талановиту 16-річну студентку балетної школи з великим майбутнім у танцях, яка чекає на дитину. Леонор пропонує їй угоду, вигідну обом: вона забере дитину, а Емілія зможе повернутися до свого життя.

Життя після боротьби / Life After Fighting 

Чемпіон світу з бойових мистецтв Алекс Фолкнер звик до простого життя. Проте зникнення двох його учнів зі школи бойових мистецтв призводить до зіткнення з міжнародною злочинною групою. Саме в той момент, коли будь-яка надія знайти дітей втрачена, Алекс знаходить викрадених дітей і розкриває міжнародну операцію з торгівлі дітьми, яка знову залучає його до боротьби за справедливість.

Останні люди / Les derniers hommes / The Last Men

Березень 1945 року. Японська армія починає раптовий та надзвичайно жорстокий наступ на французькі гарнізони на Далекому Сході. Тисячі мирних жителів та солдатів були страчені. Переслідувана японським ворогом колона легіонерів, вже ослаблених алкоголем і хворобами, вирішує заглибитися в джунглі, щоб спробувати дістатися Китаю і баз союзників.

Кохання спливає кров'ю / Love Lies Bleeding 

1980-ті. Лу керує гойдалкою у забутій богом американській глушині. Вона вже багато років не спілкується з батьком — місцевим кримінальним авторитетом і переживає за сестру, чий чоловік регулярно розпускає кулаки. Якось дівчина з першого погляду закохується в культуристку Джекі, яка ненадовго зупинилася в їхньому містечку на шляху на чемпіонат у Вегасі. Почуття взаємні, дівчата починають жити разом, але коли зять Лу вкотре переходить усі межі, це запускає ланцюжок непередбачуваних подій.

Все норм? / Am I OK? 

Найкращі подруги з маленького містечка з'ясовують, що їхні шляхи ось-ось розійдуться: одна скоро поїде на підвищення до Лондона, а інша так і залишиться займатися неприємною роботою, бо боїться повірити у свій талант. Але майбутня розлука стає приводом оперативно розібратися у собі.

Вона прийшла до мене / She Came to Me

Одна авантюрна ніч у Нью-Йорку, і життя композитора, який перебуває у глибокій творчій кризі, перевертається з ніг на голову.

Країна тіней / Shadow Land

Колишній президент Роберт Вейнрайт, що переслідується безперервними кошмарами, які передвіщають його кончину, викликає в свою резиденцію на півночі штату свого минулого психіатра, який виявляє, що загроза може бути більш реальною, ніж здається.

Читайте также


up