05.07.2024
Новини у світі
eye 1750

Snickers та Жозе Моурінью створили ШІ-клона для футбольних фанатів

Snickers та Жозе Моурінью створили ШІ-клона для футбольних фанатів

Snickers об'єднується з Жозе Моурінью: перший у світі клон ШІ для футбольних уболівальників

Snickers оголосив про партнерство з легендарним футбольним тренером Жозе Моурінью, відомим своєю роботою у «Челсі» та «Манчестер Юнайтед». Разом вони створили перший у світі клон штучного інтелекту спеціально для футбольних уболівальників.

ШІ-клон Жозе Моурінью, розроблений за допомогою технологій ElevenLabs, Synclabs та GPT 4.0 від OpenAI, пропонує інтерактивний досвід для футбольних фанатів. Користувачі можуть завантажити відео своїх помилок, курйозних ситуацій та повсякденних невдач, так званих «автоголів», та у відповідь отримати персоналізоване відео з порадами від віртуального Жозе. ШІ використовує складну архітектуру «ланцюга думок» з восьми етапів для створення оригінального, безпечного та розважального контенту, який точно відтворює особистість легендарного тренера.

Snickers також об'єднався з Meta для інтеграції ШІ-клона у месенджер WhatsApp. Завдяки цьому вболівальники зможуть ділитися своїми відео та отриманими порадами від Моурінью безпосередньо у спільнотах та приватних чатах.

Кампанія Snickers та застосунку Jose стартувала 25 червня для підтримки ажіотажу навколо фіналу Ліги Чемпіонів та Євро. На відміну від традиційних спонсорських активностей, ініціатива ставить вболівальників у центр уваги, перетворюючи їх на активних учасників та амбасадорів бренду. Запуск супроводжувався постами самого тренера та інфлюенсерів, які діляться та реагують на свої персоналізовані відео від віртуального Жозе, а також короткими рекламними роликами в соціальних мережах, що заохочують фанатів генерувати власні відео.

«Використання генеративного штучного інтелекту відкриває нові можливості для взаємодії зі споживачами та персоналізації контенту в масштабах, які ще донедавна здавались неможливими. Однак, освоюючи нові технології, критично важливо зберігати баланс між інноваційністю та обережністю. Ми маємо підходити до використання ШІ відповідально, завжди ставлячи на перше місце питання етики та безпеки. Наше завдання — розвивати технології, не забуваючи про потенційні ризики та соціальну відповідальність», — говорить Гюлен Бенгі, директор із розвитку Mars Snacking та головний маркетинговий директор Mars Inc.

Читайте также


up