13.07.2024
Розваги
eye 2432

Новини кіно за тиждень. 13 липня 2024

Новини кіно за тиждень. 13 липня 2024 року. Нові фільми, трейлери та тизери

И вновь мы рассказываем вам о новостях из мира кино. Садитесь поудобнее. Будет кратко и интересно. Приятного чтения и мирного нам всем неба!

«Презумпція невинуватості» з Джейком Джилленголом отримає другий сезон

Стрім-сервіс Apple TV+ продовжив на другий сезон серіал "Презумпція невинуватості". Головну роль у ньому виконав Джейк Джілленгол.

Судовий трилер розповідає про окружного прокурора Чикаго Расті Себіча (Джиленгол), якого підозрюють у вбивстві колеги-коханки. У проекті також знімалися Рут Негга, Пітер Саарсгард, Ренате Реінсве, Білл Кемп та ін.

Автором серіалу виступив Девід І. Келлі («Велика маленька брехня»). «Презумпція» заснована на однойменному романі Скотта Туроу (1987), за яким зняли фільм 1990 року з Гаррісоном Фордом.

Прем'єра серіалу відбулася у червні. Критики поставилися до «Презумпції» прихильно: 76% на Rotten Tomatoes, 64/100 на Metacritic. Джилленгол є одним із продюсерів шоу.

У трейлері фільму «Час жити» Флоренс П'ю збиває Ендрю Гарфілда та закохується в нього

Вийшов перший трейлер мелодрами «Час жити» з Флоренс П'ю та Ендрю Гарфілдом у головних ролях. Фільм розповість історію великого кохання, яке почалося після випадкової аварії.

Третю «Ейфорію» почнуть знімати у січні 2025 року

Канал HBO запустить виробництво третього сезону шоу «Ейфорія» у січні 2025 року, повідомила віце-президентка каналу Франческа Орсі.

Точну дату релізу Орсі не розкрила. До ролей у серіалі повернуться Зендея, Сідні Свіні, Джейкоб Елорді, Гантер Шефер та ін. Автором виступає Сем Левінсон.

Шоу дебютувало у 2019 році. Проєкт є адаптацією однойменного ізраїльського серіалу (2012-2013) та оповідає про групу школярів із Каліфорнії.

Спочатку третій сезон мали розпочати знімати на початку 2023 року — тоді планам завадила тривала робота Левінсона над сценарієм. Зйомки також відкладалися у зв'язку із страйками голлівудських сценаристів та акторів.

З'явився трейлер нового "Капітана Америки"

Студія Marvel випустила дебютний тизер-трейлер кінокоміксу "Капітан Америка: Дивний новий світ". Реліз фільму заплановано на 14 лютого 2025 року.

Головну роль виконав Ентоні Макі. За сюжетом титул Капітана Америки переходить Сему Вілсону/Соколу. У героя з'являються нові зобов'язання перед командою «Месників» та світом загалом.

Майкл Бей працює над екранізацією коміксу "Варвар"

Режисер "Трансформерів" та "Армагеддона" Майкл Бей може поставити новий серіал Netflix "Варвар" (Barbaric). В основу проєкту будуть покладені однойменні комікси видавництва Vault.

Головні ролі на шоу виконають Сем Клафлін та Патрік Стюарт. Сюжет розгорнеться навколо варвара на ім'я Овен, якого було накладено прокляття. Щоб вижити, герой повинен робити добрі вчинки. Його головним соратником є ​​Сокира, кровожерна зброя, яка страждає на алкоголізм.

Вийшов трейлер детективного серіалу «Ідеальна пара» з Ніколь Кідман

Netflix представив дебютний трейлер міні-серіалу "Ідеальна пара". Головну роль у проєкті виконала Ніколь Кідман.

За сюжетом на елітній весільній церемонії знаходять труп подружки нареченої. Під підозру потрапляють усі гості вечірки. В основу покладено однойменний роман Елін Гільденбранд 2018 року.

З'явився тизер "Платформи 2"

Стрім-сервіс Netflix опублікував трейлер другої частини антиутопічного трилера "Платформа". Онлайн-реліз відбудеться 4 жовтня.

Дія сюжету відбувається в майбутньому, де ув'язнені поміщені у вертикальні камери, розташовані одна на одній. Всі поверхи пов'язує спільний колодязь, яким щодня опускається платформа з їжею — чим нижче перебувають люди, тим менше у них шансів поїсти. Щомісяця відбувається рокіровка. Сіквел зосередиться на новій ув'язненій та її спробах вижити.

Головні ролі у продовженні виконали Мілена Сміт («Паралельні матері») та Говік Кочкерян («Паперовий дім»). Режисерську посаду зайняв автор першого фільму Гальдер Гастелла-Уррутія. Перша «Платформа» вийшла у 2019 році та стала однією з найпопулярніших неангломовних стрічок за всю історію Netflix.

У тизері горору «Субстанція» Демі Мур намагається повернути молодість

З'явився перший тизер-трейлер боді-горору «Субстанція» з Демі Мур та Маргарет Куоллі у головних ролях. Мур зіграла колишню зірку Голлівуду, яка намагається повернути молодість за допомогою небезпечної сироватки.
За сюжетом Елізабет Спаркл у виконанні Мур («Привид») колись була популярною актрисою. Однак тепер її ніхто не кличе в кіно. Тому Елізабет змушена працювати у звичайному фітнес-шоу – у дусі того, що вела Джейн Фонду у 1980-х. Проте й із цього проєкту її звільняють.

У якийсь момент Елізабет пропонують взяти участь у революційній програмі, яка поверне їй молодість і допоможе стати найкращою версією себе. Елізабет погоджується прийняти дивну речовину, яка тимчасово робить її 20-річною. Однак медична процедура призводить до жахливих наслідків. Елізабет у молодості зіграла Куоллі («Види доброти»).

Читайте также


up