Долинівська бібліотека-філія № 7 шукає дарувальників

Долинівська бібліотека-філія № 7

Добрий день. 

Я, Нарадова Наталія Леонтіївна, бібліотекар Долинівської бібліотеки-філії № 7 с. Долинівка Голованівського р-ну Кіровоградської обл. 
 
Бібліотекарем працюю більше 15 років. Наша бібліотека та наші користувачі потребують нових сучасних українських книг. Оскільки у нас різновікова категорія користувачів, то і книги нам потрібні для них різні.
 
Зараз у такий важкий час бібліотекар намагається задовольнити наших користувачів різною інформацією: проводимо різні заходи, виставки, тематичні полички. В бібліотеці працює клуб за інтересами "Твоя сім'я - твій побут". Тож на засіданнях проводимо час весело, корисно та змімтовно. Ділимося рецептами випічок, закруток, вязанням та вишивкою. Проводили презентації віршів переселенки з м. Ізюма Петрави Валентини Степанівни, яка читала свої вірші зі сльозами на очах, яка втекла в одній вишитій сорочичці та спідниці, бо хату розбомбили. А ще презентувала свої вірші молода жителька нашого села, наша читачка Нагаєвська Ірина.
 
В бібліотеці є народознавчий куточок, де свої роботи виставляють майстрині нашого села, Дмитриченко Марія Михайлівна, Канська Людмила Йосипівна, Посмітна Людмила Євгенівна. Є в бібліотеці картини нашої художниці Лунгол Наталії Федорівни, на яких зображені наше село, будиночки в вечірній час, природа, квіти, тварини. Її картини є в будинку культури в колишньому районі, та і не знайдеться, напевно, жодного будинку в селі, щоб не було її картини.
 
Оскільки в нас багато чоловіків пішли захищати Батьківщину, а матері, дружини і діти залишилися, бібліотекар разом з директором будинку культури, з яким співпрацює, школою роблять все можливе і не можливе, щоб підтримати ці сім'ї, а також сім'ї загиблих, сім'ї воїнів, які зникли безвісті. І не тільки їх, але і всіх жителів нашого села.
 
Тому я і всі жителі нашого села, нашої громади будемо щиро вдячні за нові сучасні українські книги, які надіємось отримати. Ще раз дякуємо.
 
Електронна адреса: natalianaradova@gmail.com

Читайте также


up