Вікнинська бібліотека-філія № 5 шукає дарувальників

Вікнинська бібліотека-філія № 5

Вікнинська бібліотека-філія № 5 КЗ «Гайворонська міська публічна бібліотека».

Наша бібліотека обслуговує 263 читачі, серед них 46 дітей, 32 читачі юнацтва. Бібліотека обслуговує більшу частину читачів в бібліотеці. Читачів, яким важко пересуватись, обслуговує вдома. Щоб краще задовольнити потреби читачів, бібліотекар привозить книги з міської бібліотеки.

Двічі на тиждень в бібліотеці проводяться заходи для різних категорій читачів. Другий рік бібліотека бере участь в проєкті по оздоровленню молодших читачів «Літо 2023. Наближаємо Перемогу!» та «Літо 2024. Незабаром Перемога». Крім проєкту по оздоровленю, Вікнинська бібліотека бере участь у проєктах «Бібліотечний дім, доступний всім» та проєкті «Виховуємо патріота».

Вікнинська бібліотека-філія № 5

У 2018 році бібліотека брала участь в обласному конкурсі та отримала приз глядацьких симпатій за проєкт «Бібліотека на службі громади». Крім участі в проєктах та відзначені пам’ятних та ювілейних дат, в бібліотеці функціонує гурток «Чарівна майстерня» та клуб за інтересами «Берегиня».

Щоб краще ознайомитися з бібліотекою, запрошую приєднатися до нашої групи на фейсбуку: https://www.facebook.com/share/p/ouYfDBz4MkzaqPyD/

Сьогодні наша книгозбірня тримається на плаву завдяки таким проєктам, як ваш, за рахунок дарунків від читачів та власний кошт бібліотекаря. Щорічна до бібліотеки надходить більше 50 книг дарованих читачами та 4-5 від обмінних фондів. Я, бібліотекар Лисянська Олена Вікторівна, та мої читачі будемо безмежно вдячні за кожен примірник, подарований в нашу бібліотеку.

Хотіли б отримати в дарунок книги таких авторів: Світлана Талан, Ліна Костенко, Юрій Андрухович, Агата Крісті та нових авторів детективів, Люко Дашвар, Любко Дереш, Сергій Жадан, Оксана Забужко, Ірена Карпа, Андрій Кокотюха, Ірен Роздобудько, Василь Шкляр, Всеволод Нестайко, Леся Вороніна, Іван Андрусяк, Дерманський Олександр, Галина Малик, Зірка Манзюк, література сучасників як для дітей, так і для дорослих та підлітків, а ще новий примірник Кобзар Т.Г. Шевченко (тому що наш зачитаний).

Електронна адреса:  lisanskalena@gmail.com

Читайте также


up