22.09.2024
Розваги
eye 18

Нові фільми, які вже можна переглянути онлайн. 22.09.2024

Нові фільми, які вже можна переглянути онлайн. 22.09.2024

Редакція порталу Експеримент знову підготувала новий список свіжих релізів онлайн-кінотеатрів і стримінгових платформ, а також топових торрент-трекерів. На вас чекає різножанрова добірка з короткими та ультракороткими описами.

Приємного перегляду та мирного нам усім неба.

Петля часу / Omni Loop

Зоя Лоу з Маямі, штат Флорида, приймає таблетку і вирушає в подорож у часі, щоб зрозуміти, як стати тією людиною, якою вона завжди хотіла бути.

Подай знак / Blink Twice

Переодягнувшись у вечірні сукні, Фріда і Джесс проникають в якості гостей на прийом, де вони мали працювати офіціантками. Там Фріда знайомиться зі своїм кумиром, IT-мільйонером Слейтером Кінгом, і добре проводить вечір у його компанії, а потім він запрошує дівчат та інших гостей на свій приватний тропічний острів. Протягом кількох днів компанія веселиться – вишукані страви, дорогий алкоголь та наркотики – але незабаром Фріда зауважує, що відбувається щось дивне.

Хаща / The Thicket

Західний Техас. Хлопчик, який після того, як його сестру викрав жорстокий вбивця, відомий лише як Білл з перерізаним горлом, наймає лютого мисливця за головами на ім'я Реджинальд Джонс, який стає лідером групи ізгоїв, які розшукують викрадену дівчинку.

Життя / Sterben / Dying

Кожен із членів німецької родини Луніс нещасний по-своєму. Диригент Том без залишку віддається роботі над новою композицією, його вічно п'яна сестра крутить інтрижку з одруженим босом, а мати радіє тому, що батька поміщають до будинку для людей похилого віку. Зустрівшись знову, чи зможуть вони пробачити один одному чи зненавидять ще більше?

Фуга / La fuga

У будинку для людей похилого віку для колишніх професійних музикантів новачок умовляє своїх нових друзів вирушити в захоплюючу пригоду, яка змінить їхнє життя.

Його три доньки / His Three Daughters

Цей напружений, зворушливий і кумедний портрет сімейної динаміки розповідає про трьох розлучених сестер, які збираються в нью-йоркській квартирі, щоб подбати про свого хворого батька та спробувати налагодити свої власні зруйновані стосунки одна з одною.

Відпустка не по-дитячому / Будинок престарілих 2 / Maison de retraite 2

Ініціативний хлопець Мілан управляє притулком для пенсіонерів та сиріт, де старі радісно уживаються з молоддю. Але лише до того дня, поки соціальні служби не закривають установу стараннями жадібної конкурентки. Мілану нічого не залишається, окрім як переселити мешканців до будинку відпочинку на півдні Франції, де їм доведеться навчитися ладнати з його нинішніми постояльцями.

Диван для мами / Mother, Couch

У забутому богом меблевому магазині беруть у заручники розкішний зелений диван. Порушник спокою – мила на вигляд жінка. Вона не виставляє умов та категорично відмовляється залишати насиджений товар. На допомогу зневіреним продавцям приходять її троє дорослих дітей, які терпіти один одного не можуть. На них чекає найстрашніше випробування в житті - відверта розмова з мамою.

Ще дещо / Un p'tit truc en plus / Little Something Extra

Рятуючись від поліції, грабіжники, батько і син, випадково знаходять притулок у літньому таборі для інвалідів.

На вістрі клинка / Une affaire d'honneur / The Edge of the Blade

Париж, 1887 рік. Час, коли найдорожче цінувалася власна честь, а дуель була вірним способом її відстояти. Клеман Лаказ, харизматичний магістр зброї, пройшов через безліч битв і закон забороняє брати йому участь у дуелях. Марі-Роз Асті де Вальсер теж не може кинути виклик своєму кривднику, оскільки вона жінка. Разом вони допомагають один одному знайти кохання, яке завжди оминало їх стороною.

Читайте также


up