17.06.2023
Навчання. Освіта
eye 681

Mate Academy – найкращі IT-курси онлайн в Україні з працевлаштуванням

Mate Academy – найкращі IT-курси онлайн в Україні з працевлаштуванням

Сьогодні одним із найбільш популярних напрямів навчання є IT курси. В Mate Academy доступні навчальні програми для програмістів, дизайнерів, інженерів, проєктувальників. На курсах на вас чекають онлайн-лекції та практичні завдання на основі реальних кейсів. Працювати з матеріалами можна у зручний час, а доступ до них збережеться і після закінчення курсу.

Навчання проводиться за великою кількістю напрямків, серед яких:

  • Курс Front End – опануйте з нуля HTML, CSS, JavaScript, TypeScript і React, створюйте адаптивні сайти й анімацію на сторінках, працюйте у великих компаніях.
  • QA-інженер – станьте тестувальником програмного забезпечення з навичкою автоматизації на Java і забезпечуйте якість цифрових продуктів у великих IT-компаніях або на фрилансі.
  • Fullstack-розробник – програмуйте на Python, PHP та JavaScript. Перезапустіть свою кар'єру у великій компанії. Створюйте масштабні та високотехнологічні проєкти з бекенд частиною. Заробляйте, розвиваючи вебпроєкти віддалено!
  • Java-розробник – опануйте Java, Spring та основи DevOps і пишіть десктопні та мобільні застосунки топовою мовою програмування.
  • UI/UX-дизайнер – станьте гуру користувальницьких інтерфейсів, оформлюйте сайти: поєднання кольорів, шрифти, іконки та кнопки.
  • Python-розробник – опануйте асинхронне програмування і вже через 5 місяці навчання станьте успішним кандидатом під час пошуку роботи.

В середньому учасники курсів займаються по 8 години на день, 5 днів на тиждень. Курс QA тестування та курс UI/UX тривають 3 місяці, курси Java та Phyton – 4 місяці, а курси Fullstack та Frontend – 5 місяців. Практичні заняття чергуються з теоретичними, які зі свого боку проходять у формі відеодзвінків з ментором.

Безплатне навчання до працевлаштування

Особливість навчальних програм в Mate Academy полягає в тому, що це не короткострокові курси, а повноцінна освіта для освоєння нової професії. Студенти самі обирають напрям, в якому хочуть працювати та заробляти. Пройшовши курс, вони отримують комплекс знань, навичок і компетенцій для впевненого старту кар'єри в IT. А найголовніше те, що оплачувати курс можна після працевлаштування!

Курси в Mate Academy дозволяють освоїти спеціальність з нуля, зібрати портфоліо, підготувати резюме та гарантовано знайти роботу. Якщо у вас залишилися сумніви чи вибираєте між кількома напрямками, зв’яжіться з командою Mate Academy на спеціальний оглядовий курс з IT-професій.

Читайте также


up