Наймодніші сонцезахисні окуляри 2023 року

Наймодніші сонцезахисні окуляри

Плануєте купити нові сонцезахисні окуляри оптом, але не знаєте, що зараз в моді? Ми підготували для вас огляд трендів, які домінуватимуть у 2023 році. Ознайомтеся зі списком наймодніших моделей сонцезахисних окулярів для жінок і чоловіків. Завдяки їм ви повністю поповните асортимент свого магазину й вразите всіх своїх клієнтів.

Які моделі сонцезахисних окулярів будуть домінувати у 2023 році?

2023 рік буде роком, сповненим крайнощів, коли мова йде про дизайн сонцезахисних окулярів. Хоча повністю чорні оправи, які ідеально підходять для елегантних стилізацій, не зникнуть з ринку, але в салонах з’являться й інші моделі – набагато сміливіші.

Цього року виробники окулярів будуть використовувати різноманітні матеріали. Домінуватимуть пластикові оправи цікавих форм і кольорів – часто також у розмірі XXL. У моді будуть також трохи «спокійніші» оправи з металу. Вони чудово підкреслять жіночу красу і стануть цікавим аксесуаром у сонячні дні, для тих, хто не любить виділятися з натовпу.

Найпопулярніші жіночі сонцезахисні окуляри

Оправа дуже важлива як для окулярів для покращення зору, так і для сонцезахисних окулярів. Їх хороша посадка – це половина успіху – особливо якщо модель відповідає актуальним трендам. Проте вибір модних окулярів у 2023 році не складе великої проблеми, адже оригінальність буде надзвичайно цінуватися. Це означає, що модними будуть жіночі окуляри з круглими, прямокутними та майже непомітними прозорими оправами. На ринку переважатимуть моделі в пастельних тонах. Гуртові замовлення на окуляри з такими оправами рекомендуємо робити в інтернет-магазині «Мис Аолиз».

Геометричні фігури – продовження тренду 2022 року

Геометрія в сонцезахисних окулярах була модною у 2022 році й не вийде з моди у 2023. Футуристичні форми пасуватимуть сміливим і впевненим у собі жінкам, які мають кругле або овальне обличчя. Геометричні модні жіночі окуляри XXL не тільки захистять ваші очі від шкідливого ультрафіолетового випромінювання, але й чудово доповнять будь-яку зачіску та оптично стоншать обличчя. Крім згаданих вище геометричних сонцезахисних окулярів, в моді як і раніше залишаться котячі очі – це позачасові оправи, відомі чи не в усьому світі. На сайті https://miss-aolise.com.ua/ua/ ви можете придбати окуляри з цим типом оправ оптом.

Поради, які допоможуть підібрати ідеальні окуляри

Тим, у кого кругле або овальне обличчя, варто обирати великі сонцезахисні окуляри – бажано геометричної форми. Квадратні та прямокутні окуляри оптично стоншать обличчя та підкреслять вилиці. Сміливим особистостям рекомендуємо зробити ставку на сонцезахисні окуляри у формі ромбів або шестикутників.

Людям з квадратною чи прямокутною формою обличчя варто вибрати окуляри овальної або круглої форми. Такі моделі можуть трохи пом’якшити риси обличчя. Хорошим рішенням також буде оправа «котяче око», яка пасуватиме практично всім.

Трикутне обличчя – тут підібрати відповідні окуляри дещо складніше. Одне можна сказати точно – квадратні або прямокутні сонцезахисні окуляри не пасуватимуть. Варто спробувати витончені моделі оправ або авіатори.


Читайте также