Гримайлівська публічна бібліотека шукає дарувальників

Гримайлівська публічна бібліотека

Комунальний заклад «Гримайлівська публічна бібліотека» Гримайлівської селищної ради.

У сьогоднішній час, такий непростий для усіх українців, коли бібліотечний фонд нашої громади очищений від літератури країни-агресора (бо наші дітки мають бути вільними і читати та навчатися рідною мовою), постає питання поповнення бібліотечного фонду (особливо дитячого), а на даний час надходження літератури є дійсно недостатнім, оскільки першочерговими потребами для нас є мир та закінчення війни з перемогою для України. В нашій місцевості знайшли своє житло внутрішньо переміщені особи, люди, котрі відчули увесь жах цієї війни на собі. Ми робимо все, щоб ці люди були хоч трішки щасливішими і знали, що будь-який куточок України - це їхній дім.

Оскільки книга має унікальну здібність - вона лікує людські душі та тіла, - тож завдання бібліотеки полягає в тому, щоб об'єднати людей різних поколінь і різної місцевості, за допомогою слова передати духовні традиції, культуру, знання від покоління до покоління, а знайомство з книгою наймолодших читачів зробити цікавим, веселим та захоплюючим. Це і є зараз основною роботою працівників бібліотек нашої громади.

Гримайлівська публічна бібліотека

Тому, звертаючись до вас, просимо, якщо є така можливість, допомогти нашій бібліотеці в поповненні бібліотечного фонду сучасною літературою. Будемо щиро вдячні за будь-який дарунок.

Нашій бібліотеці насамперед потрібні книги для дітей, юнацтва (пригодницькі, фантастика, розвиваюча література).

Електронна адреса: cultura_otg@ukr.net

Сторінка на фейсбуці: https://www.facebook.com/cultura.otg

Read also


up