YALLA та DUSHKA оголосили конкурс для дівчат: зніми відео та отримай подарунковий набір косметики

YALLA та DUSHKA оголосили конкурс для дівчат: зніми відео та отримай подарунковий набір косметики

Юна поп-зірка YALLA та український бренд натуральної косметики DUSHKA оголосили конкурс для усіх сучасних та модних дівчат. Так, усі, хто зніме ролик під новий чуттєвий хіт від YALLA — «ТИ і Я», зможуть отримати подарунковий набір кращої натуральной косметики.

Новий трек співачки вже став для багатьох саундтреком цієї осені. Цю пісню розуміють. напевно, тільки дівчата: «Це саме про те, коли кохаєш і віриш в це кохання. Даєш йому той другий шанс, стаєш «ліками один одному» і постійне в голові: — «Я тебе як ти мене теж, божевільно», — розповідає артистка. 

Тому, кожна дівчина, яка знаходиться у щасливих стосунках, може отримати подарунок. який допоможе знову нагадати собі, що ти найкраща та заслуговуєш на більше.

«Я чітко знаю, що доглядові процедури та косметика є обов'язковими, для того, щоб відчувати себе впевненою та щасливою . Займаючись собою, своїм комфортом та красою, ми нагадуємо собі, що є гарними, стильними та цікавими та не залежимо від думки хлопців чи інших людей з соціальних мереж», — певна YALLA. 

Заради того, щоб порадувати дівчат, артистка об'єдналася з відомим українським брендом DUSHKA з 10-річною історією. Разом вони підготували для майбутньої переможниці конкурсу розкішний подарунковий бокс натуральної косметики ручної роботи. Всі засоби містять від 95% натуральних інгредієнтів, а окремі продукти натуральні на всі 100%. DUSHKA та YALLA підібрали краще для молодої шкіри з 400 засобів для тіла, обличчя та волосся, Всі засоби містять від 95% натуральних інгредієнтів, є окремі категорії продуктів,  натуральних на 100%.

Як взяти участь у конкурсі?

  • будьте підписаними на сторінку YALLA та DUSHKA в Instagram та TikTok;
  • зніміть та опублікуйте ролик в Instagram чи Tik Tok,  під трек «ТИ і Я»  в  Instagram та TikTok і тегніть сторінку YALLA;
  • вигравайте свій крутий приз;

Мерщій приймай участь у конкурсі та забирай свій крутий приз!

Read also


up