Нова стрічка Тіма Бертона відкриє Лондонський кінофестиваль

Лондонський кінофестиваль,Франкенвіні

Європейською прем'єрою чорно-білої анімаційної картини Тіма Бертона "Франкенвіні" відкриється 56-й Лондонський кінофестиваль, повідомляється на офіційному сайті кінофоруму.

"Це найкращий варіант для відкриття нашого кінофестивалю. Цей фільм - справжнє свято магії кіно від одного з найвидатніших кінорежисерів", - цитуються в повідомленні слова програмного директора кінофестивалю Клер Стюарт.

"Франкенвіні" - повнометражна анімаційна версія "короткометражки" Тіма Бертона, яка розповідає зворушливу історію про хлопчика Віктора Франкенштейна і його собаку Спаркі, яка одного разу потрапляє під машину і гине. Віктор намагається повернути пса до життя.

56-й Лондонський кінофестиваль, який організовує Британський інститут кінематографії, пройде з 10 по 21 жовтня. Традиційними тематичними розділами на двотижневому кіноогляді є "Нове британське кіно", "Французькі оберти", "Кіно Європи", "Експеримент", "Скарби з архівів", "Світове кіно". Зазвичай у програмі фестивалю буває представлено кілька фільмів з Росії і країн СНД і Балтії.


Читайте также