Новинки non-fiction літератури в інтернет магазині книг Vivat

non-fiction література

Non-fiction література – це нові революційні погляди на орієнтування у сучасному суспільстві. До Вашої уваги новинки нон-фікшн інтернет-магазину книг Vivat, які допоможуть здобувати одну перемогу за другою в бізнесі та надихнуть на самовдосконалення.

Щастя – це…500 причин бути щасливим

Автори Ліза Сверлінг і Ральф Лазар

Щастя – це не гроші, маєтки і слава. Щастя у простих речах, наприклад, засинати під муркотіння котика, кататися в когось на спині або просто промовити з кимось водночас одні й ті самі слова. Щастя – це…купа буденних речей, які нас оточують. Ця книга нагадує, що є цілих 500 причин бути щасливими кожного дня.

Дилеми засновника бізнесу

Автор Ноам Вассерман

Першочергово процес заснування стартапу може здатися неврегульованим і навіть хаотичним. У цій книжці детально розглянуто проблеми, з якими стикаються або які створюють головні учасники стартапу, починаючи від засновника і завершуючи найманими працівниками та інвесторами. Книжка допоможе вирішити безліч дилем управління і досягти успіху.

Солодке життя в Парижі

Девід Лебовіц

У кожній культурі є певні правила. Аби жити у чужій країні, треба вивчити її особливості. Девід Лебовіц розповідає, як призвичаївся до життя у Парижі, курйози переїзду та особливості професії кухаря. Приготуйте витончену страву з більш ніж 50 кулінарних рецептів і відчуйте атмосферу загадкової Франції разом з цією книгою.

Прибуток понад усе

Автор Майк Мікаловіц

Можливо, ви вже збудували бізнес чи керуєте якимось підприємством. Незалежно від вашого підприємницького статусу ви свого роду чародій, бо перетворюєте ідеї в реальність. Ви знаходите клієнтів, виготовляєте щось для них, вони вам за це платять. Ви далі продаєте, доправляєте, керуєте грошима. Усі ми розумні, вмотивовані люди. Але є одна одвічна проблема: вісім із десяти підприємств закінчують банкрутством. Як не опинитися банкрутом і заощадити не тільки гроші, а й час? Відповіді ви знайдете саме в цій книжці.

Залежний розум

Автор Джадсон Брювер

У пошуках справжньої гармонії в житті бодай на коротку мить, чи на годину, чи на день так легко зациклитися, стати жертвою поганих звичок або навіть депресії. Шкідливі звички, як паління, вживання алкоголю або залежність від смартфону скеровують людей у протилежні шляхи від щастя. Автор на прикладах з життя висвітлює погляд на процес формування звичок і способи їх подолання.


Читайте также