31-08-2019 Театр 56

Новий сезон в театрі Ляльок

Новий сезон. Львівський обласний академічний театр ляльок. Новини культури 2019

31 серпня Львівський обласний академічний театр ляльок розпочинає новий сезон!

Що в нас нового?

1. Прем’єра нової вистави "Шапочка. Червона."

Давно відома всім казка Ш.Перро "Червона Шапочка" отримала нове життя в інтерпретації драматурга і режисера Р. Неупокоєва.

Вже велика дівчинка Червона Шапочка відправляється до своєї Бабусі, щоб навідати її

Але у лісі вона зустрічає багато всього цікавого і нового, а подорожніми їй стають Заєць. Лисиця, Кріт і Горобець. Але що трапиться з ними під час цієї мандрівки і чи вдасться Червоній Шапочці зустрітися з Бабусею? Яким буде фінал цієї казки - дізнаєтесь завітавши до нас на виставу!

2. Вистава для дітей від 0 до 3-ох. "Стук-грюк"

Вистава для наймолодших спрямована на ознайомлення малят з новими предметами, поняттями, звуками, оточуючим світом. Вона складається з комбінацій різних фактур, кольорів, рухів, заохочуючи цим малюків до пізнання і взаємодії.

Адже діти зазначено віку не люблять споглядати і спостерігати за грою, їм більше до вподоби бути безпосередніми учасниками дії. Вони вчаться взаємодіяти з іншими людьми, не боятися публічної уваги.

Вистава створена з урахуванням рекомендацій психологів раннього віку та досвіду закордонних “Бейбі-театрів”.

3.Екскурсії закуліссям та майстер-класи з ляльковедення

Театр ляльок - це велика будівля, в якій живе багато різних ляльок, де працюють різні спеціалісти. Тут є дворики, красиві вітражі, цікаві закапелки. Ми покажемо вам місце, де створюються ляльки, проходять репетиції, як працюють актори та художники по світлу та звуку.

Також, актори театру проводять майстер-класи з ляльковедення, де діти та дорослі матимуть змогу керувати ляльками та дізнатись про їх різновиди.


Читайте также