Як вигідно дзвонити за кордон

дзвінки за кордон

Необхідність спілкуватися з абонентами за кордоном може виникнути в кожного українця. Близькі люди на відпочинку чи навчанні, заробітчани, родичі, що мешкають в іншій країні — відстань долається шляхом простого дзвінка по мобільному. Експерти компанії «Київстар» розказали, як вигідно здійснювати дзвінки за кордон.

Міжнародні дзвінки — популярна послуга

Міжнародний зв’язок автоматично працює на кожному номері будь-якого оператора, якщо його не вимкнено попередньо. Наприклад, для контрактників та корпоратиивних номерів послуга за замовчуванням вимкнена. Лишається розібратися, в яку сумму вам обійдеться розмова з іншою країною.

Вигідні пропозиції операторів можна знайти на корпоративних сайтах або отримати консультацію в оператора кол-центру. Цікаво, що для кожної країни може бути встановлено свій тариф, що варто враховувати при плануванні дзвінків за кордон. Краще заздалегідь дізнатися деталі оплати та знайти найкращу пропозицію в межах вашого тарифного плану.

Як вигідно відправляти смс

Повідомлення теж можна відправляти за кордон за спеціальною послугою — придбати пакет смс та спілкуватися за вигідним тарифом. Аби перевірити, які пакети смс за кордон доступні за вашим номером, можна зв’язатися з вашим оператором, наприклад, для «Київстар» зателефонуйте на номер 477*1.

Якщо потрібні додаткові хвилини

Дуже часто виникають ситуації, коли однієї-двох хвилин спілкування буде замало. Якщо готуєтеся до тривалої розмови з абонентом з іншої країни, радимо вам подбати про нарахування за вашим номером додаткових хвилин.

Як і в попередніх випадках, ви можете звернутися до оператора й замовити спеціальний пакет хвилин. Вигідно купувати саме пакетні хвилини, адже їхня вартість в такому випадку буде набагато нижчою, ніж за звичайним тарифом.

Цікаво, що в оператора “Київстар” є можливість перенаправляти дзвінки на супутникові системи зв’язку, що дає неперевершену якість та надійність з’єднання. Послуга “Міжнародні дзвінки Преміум” допоможе скористатися всіма перевагами супутникової телефонії. Дізнайтеся, чи є така можливість у вашого оператора.

Не обмежуйте себе у спілкуванні з близькими за кордоном! Сподіваємося, наші поради допоможуть вам заощадити на послузі мобільного зв’язку та зробити міжнародні дзвінки зручнішими та приємнішими.


Читайте также