​В Україні стартує квест для фанатів сучасних технологій

​В Україні стартує квест для фанатів сучасних технологій. Новини культури 2019

З 23 вересня до 3 жовтня в 5 містах України пройде масштабний квест. Мешканці Полтави, Львова, Києва, Харкова і Запоріжжя матимуть можливість позмагатися за VIP-квиток на Interpipe TechFest 2019 та провести найтехнологічніший вікенд цієї осені.

В рамках квесту в різних містах було обрано 12 знакових локацій, що пов’язані з технологіями та наукою - Smart-вулиця, музей техніки Богуслаєва, «Львівська політехніка» та інші. На кожній локації сховано сертифікат. Завдання – якнайшвидше дістатися до цих місць, знайти конверт, зробити фото з сертифікатом для своєї сторінки у соціальних мережах та тегнути на ньому сторінку Interpipe TechFest.

Серед переможців першого етапу буде розіграно ALL INCLUSIVE-запрошення на Техфест, який відбудеться 19-20 жовтня у Дніпрі, “Лавина”. Головний переможець отримає 2 квитки на всі дні фестивалю, безкоштовний проїзд до Дніпра, проживання у готелі, харчування та доступ до всіх активностей фесту.

Нагадаємо, що минулого року фестиваль науки та сучасних технологій Interpipe TechFest відвідали 17 000 гостей. У цьогорічній програмі фестивалю планується участь рок-гурту роботів з Берліна, найбільша виставка трансформерів та роботів в Україні, експозиція космічних технологій та інші цікаві заходи.

Деталі квесту можна знайти на сторінках фестивалю в Facebook та Instagram.

Львів увійшов у п'ятірку міст-учасників квесту для фанатів сучасних технологій

З 23 по 26 вересня мешканці Львова матимуть можливість позмагатися за VIP-квиток на Interpipe TechFest 2019 та провести найтехнологічніший вікенд цієї осені.

В рамках квесту у Львові було обрано 2 знакові локації, що пов’язані з технологіями та наукою. На кожній локації сховано сертифікат. Уважно переглянь їхні зображення на сторінках в соціальних мережах фестивалю. Впізнаєш знайомі краєвиди? Твоє завдання – якнайшвидше дістатися до цих місць, знайти конверт, зробити фото з сертифікатом для своєї сторінки у соціальних мережах та тегнути на ньому сторінку Interpipe TechFest.

Львів’янине, готовий до неймовірних пригод осені?


Читайте также