26-10-2019 Театр 64

Афіша листопад 2019. Театр-лабораторія Vie

Репертуар на листопад. Театр-лабораторія Vie. Афіша Запоріжжя 2019

Репертуар Запорізького муніципального театру-лабораторії «Vie» . Листопад 2019

1. 2- 3 листопада, СБ., Нд., 11:30

Дитячі вихідні у театрі.

Музична ACTIONказка «Хоробре серце,косі очі».

Музична ACTIONказка Хоробре серцекос оч

Агов,малеча!

Бери батьків та вирушай на справжню музичну ACTIONказку «Хоробре серце,косі очі». Побач на власні очі неймовірні пригоди Зайця та Їжачка,шалені танці Лисички,екстремальні трюки Вовка та чари дивної Феї.

Гострий сюжет та гарний настрій гарантовано!

Режисер –

Олександр Прокіп

Тривалість –

70 хвилин, в одну дію.

Ціна- 50- 70 грн.

Вистава українською мовою.

2. 9-10 листопада, СБ.,Нд., 17:00

«Чоловік за викликом»

Чоловк за викликом

Легкий, добрий сюжет з традиційним для комедії любовним трикутником забезпечує наявність по-справжньому смішних ситуацій, а також пропонує глядачеві замислитися над простими, але водночас важливими речами – про цінності сьогоднішнього дня.

Режиссер -

Олександр Прокіп

Тривалість-

75 хвилин, в дві дії.

Ціна:50 - 70 грн.

Вистава українською мовою.

3. 16-17 листопада, СБ.,Нд., 17:00

Прем’єра Сезону

«Демони» 18+ (психологічна драма) за мотивами творів:

Демони

Е.Олбі, Л.Норена, Канта.

На сцені дві подружні пари, за красивою картинкою щасливого сімейного життя непід’ємний тягар взаємного розчарування, розпачу та сексуальних фрустрацій. Життя в оголеній реальності, де скелетів у шафі так багато ,що приховувати їх вже немає де. За легким і абсурднім гумором Едварда Олбі і Ларса Норана прихована величезна драма самотності . Глядачам дається можливість безстрашно поринути у дослідження власних емоцій і почуттів . Це не інтелектуальна рефлексія, це спроба доторкнутися до найприхованіших та найінтимніших почуттів глядачів.

Ми поговоримо про Демонів – які прокидаються в кожному з нас, коли ми намагаємося не загубити себе у відносинах з іншим.

Режисер –

Яша Гудзенко – Тобілевич

Тривалість-

90 хвилин

Ціна:100 грн.

Вистава українською мовою.

4. 23- 24 листопада, СБ.,Нд., 17:00

«L’Orchestre» ( Оркестр), Вистава-концерт.

Вистава-концерт «L’Orchestre»(Оркестр)

Вистава-концерт LOrchestreОркестр

Ж. Ануй.

В основу постанови покладена інтелектуальна п’єса Жана Ануя. Її сюжет ми обрали для сценічного втілення в нашій виставі-концерті.

Дія розвивається в одному з курортних пансіонатів узбережжя Франції, в кафе якого грає жіночий оркестр та піаніст.

Вистава – концерт «L'orchestre (Оркестр)» буде цікавою не лише молоді, але й усім, хто любить музику й театр в усіх своїх проявах і розмаїтті.

Чиста любов і ревнощі, молодість і зрілість, життя та смерть власне щастя та знедоленість. Всіх тем вистави не перелічити. Легка та трохи гротескова історія поступово відкриває глядачеві всю драму самих оркестрантів. Мовою театру нам розкривають нас самих, мовою танцю почуття, мовою музики емоції.

Вистава –концерт “ L’Оrchestre“(Оркестр) буде цікава не тільки молоді, але і всім хто любить музику і театр у всій своїй красі.

Режисер -

Геннадій Широченко

Тривалість-

100 хвилин, в одній дії.

Ціна:50 - 70 грн.

Вистава українською мовою.

5. 30 листопада,1 грудня, СБ.,Нд., 17:00

«Отвєтка@ua» (моно-бомба)

Отвткаua моно-бомба

Посвята співаку Василю Сліпаку з позивним «Міф».

Вона п’є каву, а за склом чатують танки під брезентом. Це сон, минуле чи майбутнє? Хтозна. Але таймер бомби цокає. Що робити, коли запрошують на весілля дружкою після похорону? Коли друг стає ворогом, а можливо, і вбивцею? Коли «брат» стає Каїном, а тобі судилося бути Авелем, як перестати любити? І як вижити після катастрофи і не бути ні жертвою, ні катом? Як позбутися люті, відчаю, страху і знайти сили і бажання жити? І де шукати це нове дихання? У помсті? У забутті? У втечі? Чи у музиці?... Раніше був «камертон» – гідності, мужності, щирості... Чи є тепер? І що робити зі світом, жорстоким, продажним, безнадійним? Бо йде війна, велика гібридна війна, уже світова, і щоб вижити, потрібна «отвєтка»…«Це вистава-єднання - про те, що ми відчуваємо сьогодні, а ви знайшли, як це виразити».

Режисер –

Наталія Мостопалова –Гапчинська

Тривалість – 80 хвилин

Ціна – 50 -70 грн.

Вистава українською мовою.


Читайте также