​Благодійний аукціон. Proart Gallery

​Благодійний аукціон «Serotonin. Щастя багато не буває». Proart Gallery. Афіша Львів 2019

 

 

Благодійний аукціон на підтримку Павлика Могили «Serotonin. Щастя багато не буває»

5 грудня о 17:00 у Proart Gallery (вул. Героїв УПА, 77) в рамках виставки художниці Наталії Поліщук відбудеться благодійний аукціон «Serotonin. Щастя багато не буває» на підтримку Павлика Могили.

Через жахливий жарт долі Павлик Могила у 2-річному віці випив хімічний мийний засіб, внаслідок чого отримав хімічний опік стравоходу, тож впродовж вже 13 років дитина бореться з наслідками цієї події. У нього сформувався рубцевий стеноз стравоходу, він постійно звужувався, виникали проблеми з кишківником. Зрештою батькам довелося звернутись до медиків у Польщі, які змогли на довго позбавити дитину від важких наслідків, але зараз стан Паші знову важкий.

Діагноз Павлика - стан після загрудинної товстокишкової пластики стравоходу. Хронічна некомпенсована непрохідність загрудинного товсто кишкового трансплантату із клінічними виявами за типом токсичного мегаколону. Токсичний поліневрит.

Протягом останніх місяців стан хлопчика значно погіршився: наростає слабкість, втрата маси тіла, виникли розлади чутливості в руках та ногах, Павлик перестав самостійно пересуватись, а шлунок став повністю непрохідним. Тепер хлопчик харчується виключно спеціальною харчовою сумішшю, яка була придбана за гроші благодійників. Зокрема, Павло дякує анонімному меценатові, який пожертвував 10 000 грн для купівлі цих сумішей.

Родина Павлика знову покладає великі надії на польських лікарів, які зможуть покращити стан дитини, провівши надскладну та виснажливу операцію з пластики стравоходу. але лікування за кордоном занадто дороге для них і, до того ж, воно потрібно негайно, бо щомиті може початись критичне загострення. На перший час знадобиться щонайменше 50 тисяч злотих, тому рідні Павлика Могили і він сам сподіваються, що небайдужі люди допоможуть їх зібрати.

«Дуже просимо допомогти Павлику, адже шанси на одужання після лікування у Варшаві дуже великі», - просять рідні Паші.

Ініціатором збору коштів стала громадська організація «Європейська інтеграція України», львів’янин Іван Цегенько, Віра Парфьонова, Павло і Наталія Поліщуки.

Всі кошти від продажу картин буде передано на лікування Павлика, як і усі пожертви людей великого серця на картку Приватбанку.

Гривнева: 4731 2191 1931 9980 Поліщук Н.Ю.

та євро: 5168 7573 7322 3660 Парфьонова В.

(Інформація з сайту tsn.ua/dopomoga/ та зі сторінок благочинників в соціальних мережах).

Поліщук Наталія – яскрава представниця когорти відомих українських митців, член Національної спілки художників України; учасниця 20 художніх пленерів та понад сотню виставок та арт-проектів в Україні, Польщі, Словаччині, Угорщині, Хорватії, Італії , Словенії, Австрії, Німеччині, Франції, Іспанії, Канаді, США та ін; призерка численних премій та нагород; учасниця благочинних проектів та аукціонів на підтримку воїнів АТО, сиріт та важко-хворих діток.

Крізь призму сучасного сприйняття світу, художниця творить власну філософську концепцію, а її внутрішня гармонія породжує яскраво-емоційний макро-світ, потрапивши в який, відчуваєш ейфорію кольору в нестримному польоті фантазій та думок. Художниця довго шукала відповіді на безліч запитань, паралельно обираючи спосіб, який би передав ці почуття на полотні. Її щастя складається з багатьох частинок-пазлів і саме цей проект дозволить вам наповнити кров її сератоніном.

Запрошуємо долучитись до благодійного аукціону та підтримати Павлика Могилу!

Адреса: м. Львів, вул. Героїв УПА, 77
Графік роботи: понеділок – п’ятниця 10:00 – 19:00, субота 10:00 – 17:00


Читайте также