05-12-2019 Всё о музыке 70

Афіша грудень 2019. Клуб Atlas

Розклад подій на грудень. Клуб Atlas. Афіша Київ 2019

Події грудня в клубі Atlas

1 грудня

Тінь Сонця

Фолк-металісти «Тінь Сонця» у новій програмі «Палає степ» презентують компіляцію пісень за всю історію гурту. Поряд із улюбленими і добре знаними хітами ви почуєте ті речі, які не виконувались на концертах близько 15 років! Додатковою родзинкою програми буде звернення до фольклору та навіть української класичної музики.

Початок о 19:00

2 грудня

MONO

Титани пост-року повертаються до Києва. Європейським туром гурт завершить святкування свого 20-річчя. На нас чекає класичний матеріал MONO разом з композиціями з їхнього десятого альбому Nowhere Now Here. Живий виступ MONO – це завжди екзистенціальний досвід, що проникає у найстрашніші глибини вашої свідомості.

Початок о 19:00

3 грудня

Чорний Квадрат. «Страшно хочеться поцілувати»

Щохвилини людина робить вибір. Повернути праворуч або ліворуч. Розлучитися або жити з цією людиною до останньої хвилини. Зрадити або зберегти вірність. Чи можна зберегти любов незважаючи ні на що? І як це зробити?

Вистава театру «Чорний Квадрат» з проекту «До і Після сексу». Як завжди про найважливіше і особисте з елегантним гумором і максимальною відвертістю.

Початок о 19:00

4 грудня

Tesseract

Tesseract – «одна з найбільш багатообіцяючих груп Великобританії», на думку журналу Rock Sound. На творчість Tesseract більшою мірою вплинули Meshuggah и Textures. Проте, їхня музика буде цікавою усім прихильникам прогресивного металу. Їх називають сучасною класикою, не пропустіть можливості почути гурт вживу.

Початок о 20:00

5 грудня

KARNA

Цієї осені гуцул-металісти KARNA вирушать у всеукраїнський тур з новим альбомом #ARKAN. Головні метал-хітмейкери країни будуть не лише палити на сцені, але й єднати усіх поціновувачів рок-н-ролу у великий всеукраїнський аркан! «Party на Прикарпатті», «Вітролом», «Прометей» та багато нових гуцулметал-бойовиків пролунають зі сцени.

Початок о 19:00

7 грудня

Кожаный Олень

«Кожаный Олень» — український ска-панк гурт з Сімферополя, створений в 1998 році. Гурт заснував майбутній трубач Павло Швець і гітарист Андрій Замотайло в 1998 році, ще навчаючись в школі. Фірмовий стиль «Кожаного Оленя» – бадьорі біти та тексти, сповнені іронії і якісного гумору.

Перевірені пісні-бойовики і найпотужніша подача – не пропустіть виступ одного з найкращих гуртів на східноєвропейській ска-панк-сцені.

Початок о 19:00

8 грудня

Nobody.one

У листопаді 2019 гурт Nobody.one випустить шостий повноформатний студійний альбом Mercy, Please Mercy!, в якому розкриють весь творчий досвід, накопичений за 10 років. Презентація альбому відбудеться тільки в чотирьох містах.

Nobody.one(Instrumental Rock, Hard Rock, Blues Rock) інструментальний музичний проект композитора, гітариста і відео-блогера Сергія Табачникова. Створений в 2010 році гурт має успіх у Росії, Білорусі, Україні, Китаї, Німеччині та багатьох інших країнах.

Початок о 19:00

9 грудня

Чорний Квадрат. «Імпровізація для дорослих»

Унікальний проект, який поєднує в собі театр, легендарні Бродвейські імпровізаційні шоу, інтерактивне спілкування з глядачем і – найголовніше – створення вистави тут і зараз. Це захоплююча дія без сценарію, де головними драматургами стають глядачі. Саме вони вирішують: де і в яких ролях опиняться актори в наступну секунду.

Театр «Чорний Квадрат» імпровізує з 1992 року! Якщо ви хочете відпочити, посміятися, насолодитися швидкістю і енергією акторів, керувати ними і реалізувати на них всі свої фантазії – сміливо приходьте на «Імпровізацію для дорослих».

Початок о 19:30

11 грудня

Фіолет

«Фіолет» вирушає в ювілейний тур до десятиріччя гурту! Презентація нового міні-альбому «Все чесно», програма з кращих пісень, неповторні шоу та спеціальні гості, — не проґав один з особливих вечорів.

Початок о 20:00

12 грудня

Христина Соловій

Авторський альбом Христини Соловій «Любий друг» — один із найцікавіших релізів минулого року. Він став першою платівкою, де всі пісні були написані саме Христиною. Кожна пісня натхненна особистими історіями, якими співачка ділиться відверто і щиро на своїх концертах. Концерти Соловій 2019 року відрізнятимуться не тільки програмою, а й зміною локації. Незмінними залишаються улюблені хіти співачки — «Тримай», «Хто, як не ти?», «Fortepiano», «Шкідлива звичка» та інші.

Початок о 19:00

13 грудня

XIII

XIII — це новий проект учасників the Chemodan Clan, що складається з Брудного Луї, Brick Bazuka і State Of Ninja. Крізь досвід старої школи Clan'у вони створили новий стиль кіберпанкових мотивів в дебютному альбомі «Город 13», який ми почуємо на дебютному концерті в Atlas.

Початок о 19:00

14 грудня

ПАЛЬ: Big Bad Cover Show

Хочеш побачити шоу Deadmau5, Daft Punk, Marshmello, Skrillex, DJ Snake в реалі? 14 грудня ми об'єднаємо те, чого в Києві у надлишку – талановитих діджеїв і формат кавер-концерту, – і представимо перше в історії столиці Big Bad Cover Show.

Візуальний бік, доведений до абсурду, в поєднанні з якісним музичним наповненням і талановитою акторською грою – такого ти точно раніше не бачив. Де якісний EDM, там і шоу. Де шоу, там радимо бути і тобі!

Початок о 23:00

16 грудня

Ліга Жіночого Боксу

Київ приймає останнє шоу Ліги Жіночого Боксу у 2019 році! Після 4 перемог поспіль «Українські Левиці» закривають дебютний сезон Ліги у клубі Atlas! У Києві наші дівчата готові перемагати і робити це красиво та переконливо. Організатори, у свою чергу, подбають, щоб вам було на що подивитися!

Початок о 18:00

17 грудня

Чорный квадрат. «9,5 хвилин до і після»

Історії про те, як хотілося, але не склалося, або склалося, але не так! Що і як саме – актори театру «Чорный квадрат» розкажуть дуже докладно. Відверті теми, щирі розмови. Кокетство і флірт, печаль і сміх, любов і ненависть. Мінімум вульгарності, нуль порнографії, максимум відвертості. А прихильники чорного гумору отримають подвійне задоволення.

Початок о 19:30

25 грудня

Diezel50

Ювілейний концерт живої легенди української рок-музики! Гітаристу культового гурту GreenGrey Дизелю – 50!

Унікальна музична подія, яка під одним дахом збере як молодих музикантів, так і легенд українського шоу-бізнесу. На сцені виступить близько 50-ти артистів, серед яких: Green Grey, TНMK, Vоплі Vідоплясова, Скрябін, Pianoбой, O.TORVALD, Артем Пивоваров, Yurko Yurchenko, ALLOISE, YARMAK, Alina Pash та багато інших.

Початок о 19:50

29 грудня

AnnaRF

Відомий ізраїльський гурт створює музику, яка поєднує у собі красу різних культур, схід та захід, стародавні та сучасні інструменти з живою електронікою. Головний меседж творчості музикантів – щастя та свобода.

У хлопців більш ніж 9 мільйонів переглядів відео на YouTube. Шоу ANNA RF – це запальні вечірки, на які люди збираються танцювати та відчували себе вільними.

Гурт існує з 2012 року. За цей час вони виступали в багатьох країнах та на таких масштабних фестивалях, як Ozora, Ancient Trance Festival, Psi Fi, Edinburgh Fringe Festival та багато інших.

Початок о 19:00

31 грудня

Atlas New Year 2020

У колі друзів та з найкращою музикою: зустрічай Новий рік на улюбленій локації! Три танцполи, запальні хіти та живий виступ гурту «Антитіла»!

Сети діджеїв, море коктейлів й виступи найкращих українських артистів — вривайся у 2020-й красиво. І не важливо, прийдеш ти у піжамі з кроликом чи у блискітках та паєтках: в Atlas’і ти завжди як вдома.

Бронюй місця за столиками вже зараз: до вартості квитка входять 1000 грн депозиту та «новорічний сет». Не проґав свій найкращий Новий рік!

Початок о 22:00

клуб Atlas, вулиця Січових Стрільців, 37-41
Квитки у касі клубу.


Читайте также