Сингл ​«Гора» від The Hardkiss

Гурт The Hardkiss презентує сингл «Гора». Новини культури 2020

«Гора» від The Hardkiss: останній шанс для людства

Кліматологи стверджують, що точка неповернення ближче, ніж ми гадаємо. Гурт The Hardkiss презентує сингл «Гора» — пісню-легенду про останній шанс людства на виживання.

«Ця історія про планету та природу, про те, який невитравний та жахливий слід ми залишаємо після себе, — розповідає Юлія Саніна. Перший куплет я написала, коли восени Київ накрив аномальний смог. Я подумала, який світ ми залишимо дітям, чого ми їх навчимо? У вирі останніх подій, фраза з пісні «народились сильними, а стали вразливими» знайшла новий сенс. Зараз ми отримали шанс, побувши в ізоляції, зрозуміти себе. Тепер ми маємо час поміркувати й нарешті усвідомити — ми не боги. Природа сама дала нам «паузу» для цього. Натомість їй дуже просто позбутися нас, людства».

«Ми знайшли найреалістичніші локації, що підкреслюють історію-антиутопію, де не вщухає безконтрольний вогонь, — розповідає режисер кліпу Мітті Місюра. — Згорілий ліс, який ми легко знайшли під Києвом — це наслідок, а хлопчик потім — надія. Чарівний сад у кожному з нас. Але шлях до нього складний, як сходження на найкрутішу гору».

Дивіться кліп «Гора»

Фото: Андрій Максимов та Ян Сталевський

Шоу The HARDKISS «Десять»
29 травня 2021 р., Київ, НСК «Олімпійський»

Програма WWF Україна та The Hardkiss
ВІЛЬНІ РІЧКИ УКРАЇНИ. LET IT FLOW

Читайте также


up