Чи знадобиться вам побутова сушильна машина вдома?

сушильні машини

Набридло сушити білизну вдома, особливо восени та взимку? А можливо ви хотіли б взяти сухі і м'які рушники та одяг прямо з барабану? Все у ваших руках. Все що вам потрібно - це сучасні сушильні машини Bosch для одягу.

Навколо сушарок виникло декілька негативних міфів. Ви боїтеся, що сушарка для одягу витрачає багато енергії, шумить, зминає і руйнує одяг, а процес сушіння займає половину дня? Це неправильне мислення. Сучасні сушарки є не тільки енергозберігаючими, але й вмісткими, тихими і завдяки різноманітним програмам дозволяють сушити різні види тканин.

Чи підходить сушарка саме для вас?

Якщо у ванній кімнаті чи на горищі не багато місця, або ви не можете дозволити собі сушити білизну в домі, ви оціните сушарку у своєму будинку. Цю річ точно оцінить багатодітна сім’я, або молоде подружжя з немовлям. Завдяки сушарці ви вирішите проблеми із щоденним пранням та сушкою одягу. Перш за все, ви заощадите час, який вам не доведеться витрачати на підвішування одягу на ручній сушарці або на шнурок на балконі. Ви не будете хвилюватися про те, що білизна намокне від дощу або сонце пошкодить ніжні тканини. Ваша квартира має невелику площу? Не здавайтеся. Сушарку можна поставити на пральну машину і підключити обидва пристрої спеціальним роз’ємом або поставити під стільницю на кухні.

Сушарки, доступні на ринку. Класифікація пристрою

Якщо ви думаєте про придбання сушарки, знайте, що у продажі є два типи обладнання:

  1. Конденсація.
  2. Витяжні системи.

В даний час виробники відходять від виробництва сушарок на витяжній системі (її також називають евакуацією або вентиляцією) на користь більш ефективних конденсаційних сушарок.

Як працює конденсаційна сушарка

Під час сушіння в барабані створюється пара, яка потім конденсується, переходить у водний стан і накопичується у спеціальному резервуарі. Цей контейнер найкраще спорожнювати після кожного висихання. Воду, що залишилася, можна використовувати для прасування або поливу квітів.

Сушарки відкриваються спереду і мають різну глибину. Найчастіше від 55 до 60 см або вище 60. Сушарка глибиною менше 55 см підходить для невеликої ванної кімнати.

Наявні моделі відрізняються кількома рівнями гучності від 61-68 до 70 дБ. Найчастіше, чим вище енергетичний клас, тим тихіше працює пристрій.

Сушарка з тепловим насосом чи без нього

Якщо ви шукаєте ефективну та енергоефективну сушарку, вибирайте модель з тепловим насосом. Такі пристрої споживають до половини менше електроенергії, ніж інші.

Що таке система сушіння за допомогою теплового насоса

Тепловий насос використовує гаряче повітря для нагрівання холоду в наступних фазах циклу сушіння і тим самим видаляє вологу з одягу. Ці сушарки сушать речі при температурі 50-55 ° C і безпечні для делікатних тканин.

Читайте также


up