Прол про Твін Пікс: 3 сезон

Прол про Твін Пікс: 3 сезон. Стаття Дмитра Тируся

У тексті збережена авторська граматика та орфографія (ред.)


Третій сезон міг бути зовсім інакшим, якщо канал ABC не був проти продовження серіалу. Ще на середині другого сезону представники каналу вставляли палки в колеса Девіду Лінчу та Марку Фросту. Тому про подальше продовження серіалу "Твін Пікс" не могло бути мови.

В 1990-х роках планувався третій сезон, але життєві обставини так склалися, що як пророкувала Лора Палмер - серіал повернеться через 25 років.

Поки ще віртуальна праця не стала мейнстрімом під впливом коронавіруса, то Девід Лінч та Марк Фрост створили третій сезон віртуальним способом. Бо були далеко один від одного та не мали можливості одразу співпрацювати вживу.

Прол про Твін Пікс: 3 сезон

Третій сезон показує, хто по-справжньому любитель кіновсесвіту "Твін Пікс".

Той, хто поверхово зрозумів серіал, то зазвичай отримує задоволення від вишневого пирога, кави, гарних дівчат та сприймають серіал як сон.

Є абсудні також теорії, що можна довільно трактувати містику Девіда Лінча. Бо це все сон режисера. Коли я почув цю теорію, то зрозумів що світові змови та пласка Земля відпочивають. Тут настала смерть автора. Від сміху)))))

Прол про Твін Пікс: 3 сезон

Для чайників є знятий "Твін Пікс: Вогню, іди зі мною" (1992). Його рекомендують дивитися між 2 та 3 сезонами цього серіалу. У режисерській повній версії фільму!

Нові актори

Прол про Твін Пікс: 3 сезон

На мою суб'єктивну думку деякі старі персонажі є в тему у серіалі, але вже нема тої емоційності (може бути продумано так спеціально). Ось, наприклад, Одрі Хорн (Ширилін Фенн) тут є явна стерва, яку руйнує сімейне життя. Не буду вдаватися в деталі. Ті, хто гуляв в перших сезонах серіалу, одружилися і щось не то. Є нові сюрпризи, але все -таки мені приїлися.

Дженні (родичка Даяни) роль грає Наомі Вотс. Ця актриса вже знімалася у "Малголанд драйв" (2001).

Цікаво було побачити Джеймса Белуші в ролі Бредлі Мітчама. Він в серіалі один з працівників, який керує казино.

Прол про Твін Пікс: 3 сезон

Хто не пам'ятає Джеймса Белуші. То він відомий "Червоною спекою" (1988) з Арнольдом Шварценегером, "К-9: собача робота" (1989) та "Кучерявка Сью" (1991). Певно, як би не "Твін Пікс" та його хороша роль в останньому сезоні серіалу, то я би взагалі забув би про цього хорошого актора.

В перших двох сезонах секретарку Дейла Купера Даяну Еванс кожен міг уявляти як хоче. Купер їй записував про свою роботу на авдіокасети. Тяжко було її уявити, якщо її Купер схарактеризував як поєднання святої та співачки в кабаре.

Прол про Твін Пікс: 3 сезон

Мені дуже сподобалося, як в цей кінообраз увійшла Лора Дерн.

Ця актриса відома фільмами Девіда Лінча "Синій оксамит" (1986), "Дикі серцем" (1990). Вона володарка премії "Оскар" за "Шлюбну історію" (2019).

Мені сподобалося, як в Даяні вона поєднала жорсткість та ніжність.

Цікаво, що тут Даяна є коханкою Купера. А раніше Лора Дерн та Кайл Маклаклен були коханцями в реальному житті.

Також мені сподобалося, що стало багато Гордона Коула (Девіда Лінча) та Купера стало більше. Є поганий двійник.

Лютий треш - найпрекрасныше у серіалі

Мені найбільше подобаються в "Твін Пікс" перші та останні серії сезонів. Третій сезон тим і особливий. Що кожна серія закінчується музикою.

Мені найбільше подобається, як байкер Джеймс Херлі (Джеймс Маршал) виконує романтичну пісню "Just you and I".

Якщо ви не впізнали, то це в попередніх сезонах хлопець Донни (Лари Флінн Бойл). В третьому сезоні її вже немає.

Моя найулюбленіша в третьому сезоні - восьма серія. Згоден що серія - люта дич. Думаю, що Лінч свідомо показав зло бридким. А що це за істота у вигляді жука-жаби, хтось розуміє? Таємниці завжди будуть у фільмах Лінча!

Чи буде четвертий сезон?

Девід Лінч та Марк Фрост не виключають, що можуть зробити продовження серіалу. Вони кажуть, що на то може підуть роки.

Канал Showtime також не проти продовження.

На даний момент Девід Лінч на карантині медитує, ремонтує домашні речі, робить лампи та створив свій власний блог на Ютубі.

Може так Лінч створить після довгої перерви хоч щось нове. А четвертий сезон - то взагалі буде мега круто.

А поки що Девід Лінч передає прогноз погоди ))))



Читайте также