Свіженький сингл від гурту Defiant!

Свіженький сингл від гурту Defiant! Новини культури 2021

Відбувся реліз нового синглу українського power metal гурту Defiant!

12 листопада 2021 року в мережі з'явився новий сингл запорізького power/heavy-metal гурту Defiant під назвою "Guest from the night". Реліз був випущений власними силами гурту і лише в цифровій версії на відомих світових музичних онлайн сервісах.

Гітарист гурту Андрій Турковський розповів докладніше про сингл: «Трек "Guest from the night" був записаний в рамках сесії звукозапису 1-ї частини нового подвійного альбому гурту під назвою "No More Pain", який вийде 3 грудня 2021 року. Зазначу, що даний трек є переробленою версією треку "Ночной странник" з першого російськомовного альбому гурту 2012-го року. Упевнений, що завдяки виконанню треку англійською мовою, переробленим інструментальним партіям і новому аранжуванню, трек приємно здивує давніх фанатів гурту, а для західного слухача цей трек буде абсолютно новим, просто з огляду на те, що на момент випуску першого альбому Defiant російськомовний реліз був мало висвітлений в західній пресі, як оффлайн, так і онлайн.» "Guest from the night" був записаний в запорізькій студії звукозапису Studioroom87, зведення та мастерінг були здійснені там само саунд-інженером Дмитром Михайловим.

Також Андрій додав: «В останні роки у мене не раз прокидався інтерес почути свої ранні (російськомовні) твори в новому (англійському) варіанті і новому аранжуванні. Я запропонував хлопцям до нового альбому включити кілька треків з ранніх релізів Defiant, вони підтримали мою ідею. Процес переробки пройшов швидко, як і будь-яка інша цікава справа. "Guest from the night" - це лише частина матеріалу, який на мою думку добре передав настрій нашого нового альбому!»

Фанатам гурту залишилось чекати новий альбом Defiant не більше трьох тижнів. Вже наприкінці місяця гурт анонсує свій новий реліз. Тому, якщо ви фанат heavy/power metal і не хочете пропустити цю подію, підписуйтесь на хлопців у соціальних мережах.


Читайте также