Фотошпалери на замовлення - неповторна об'ємна реальність у вашому будинку

Фотошпалери на замовлення з ефектом 3D

3D технології дозволяють поринути у реальність об'ємних зображень, прикрасити будинок та зробити його незвичайним. Сьогодні об'ємні малюнки доступні всім, замовити шпалери з ефектом 3D з будь-якими зображеннями та будь-якого розміру можна на спеціалізованих сайтах. .

Особливо ефектно виглядають об'ємні фотошпалери у вітальні, якщо підібрати їх під колір та стиль інтер'єру. Тривимірний малюнок дозволяє втілювати найсміливіші фантазії, наприклад, якщо немає можливості створити в кімнаті справжню цегляну кладку, її можуть імітувати шпалери. Якісний друк дозволяє деталізувати зображення, робити його яскравим та насиченим. Об'ємність малюнка, гра з кольором і тінню, видимість повного занурення у зображення – все це роблять фотошпалери.

Ціна 3D фотошпалер, їх переваги та недоліки

Плюси вибору такого типу шпалер полягають у наступних пунктах:

  • вироби з вологостійким покриттям можуть очищатися будь-якими миючими засобами та використовуватися у ванній та на кухні;
  • у складі немає ніяких шкідливих матеріалів, всі використовувані компоненти екологічно чисті та не виділяють токсинів;
  • високий рівень пожежної безпеки, вироби обробляються ґрунтовкою, яка не піддається горінню;
  • колір зображення зберігає свою насиченість протягом довгих років;
  • дуже великий вибір зображень та кольорів;

Найголовніший і незаперечний плюс - можливість замовити ексклюзивний виріб, який прикрасить будинок фантастичним зображенням.

Є й свої недоліки, ціна 3D фотошпалер досить висока, а саме зображення з часом може набриднути.

Які можна зробити фотошпалери на замовлення

  • Стандартний тип містить тривимірне зображення, малюнок у вигляді геометричних фігур або абстракцій. Вони універсальні та підходять для будь-яких приміщень – вітальня, спальня або особистий кабінет.
  • Поодинокі - містять частину зображення, малюнка або фотографії, розміщуються на всій поверхні стіни або на невеликій її ділянці.
  • Панорама – найпопулярніший тип виробів, що створює в кімнаті неповторні пейзажі та розміщується на всю стіну. Якщо це припускає дизайнерський задум, то може займати і дві стіни або розташовуватися по периметру кімнати. Довжина такого виробу завжди перевищує 2 метри.
  • Флуоресцентні – вироби з чарівним та фантастичним ефектом, у міру зменшення освітлення вони починають грати новими фарбами, світяться вночі, виконуючи роль нічника.
  • Світлодіодні – являють собою не просто шпалери, а цілу систему світлодіодних вогнів, яскравість чи механіка світіння яких регулюється пультом чи перемикачем на стіні. Це дорогий тип шпалер, при їх виборі слід зважати на те, що вогні часто виходять з ладу.
  • Об'ємні шпалери, що фарбуються. Щоб створити повний 3D ефект, використовується спеціальний гранульований матеріал, на який наноситься фарба на водяній основі, що пожвавлює малюнок. За допомогою такого виробу можна сховати дефекти стін.

Читайте также