19.02.2022
Розваги
eye 120

Серіалу за мотивами Fallout знайшли актора на головну роль

Серіал за мотивами Fallout

До зйомок творці «Світу Дикого Заходу» розпочнуть 2022 року.

Волтон Гоггінс виконає головну роль у серіалі з гри Fallout від Amazon Prime Video.

Подробиці про персонажа Волтона Гоггінса поки що тримають у секреті. Проте Deadline пише, що актор може зіграти гуля. У всесвіті Fallout гулями називають людей, що мутували, які зазнали радіоактивного опромінення під час Великої війни.

Гоггінса ми знаємо за ролями у фільмах «Людина-мураха та Оса» та «Мерзенна вісімка», а також у серіалах «Щит» та «Правосуддя». Він часто грає лиходіїв – цілком імовірно, його персонаж виявиться основним антагоністом із сумною передісторією.

Шоураннерами серіалу з Fallout виступлять Женева Робертсон-Дуорет ("Капітан Марвел", "Tomb Raider: Лара Крофт") та Грехем Вагнер ("Силіконова долина", "Офіс"). Першу серію зніме режисер Джонатан Нолан, також він у співавторстві зі своєю дружиною Лізою Джой пише сценарій. Водночас подружжя працює над серіалом «Світ Дикого Заходу».

Дія ігор серії Fallout розгортається в постапокаліптичному світі майбутнього. За сюжетом після ядерної війни між США та Китаєм світ у 2077 році перетворився на пустку. Майже всі мешканці Землі померли – лише одиниці врятувалися у сховищах. Багато людей через радіацію перетворилися на мутантів.

Зйомки серіалу Fallout повинні стартувати в 2022 році.

Читайте также


up