13.03.2022
Новини в Україні
eye 159

​У Бермудах влада призупинила сертифікати льотної придатності сотень російських літаків

​У Бермудах влада призупинила сертифікати льотної придатності сотень російських літаків. Останні новини в Украні. Війна в Україні 2022

У Бермудах влада призупинила сертифікати льотної придатності сотень російських літаків

Бермудська влада призупинила сертифікати льотної придатності сотень російських літаків. Про це повідомила прес-служба Управління цивільної авіації Бермудських островів (BCAA).

Тепер російські авіаперевізники, у парку яких є повітряні судна, зареєстровані на Бермудах, не зможуть експлуатувати їх після 02:59 за московським часом 13 березня 2022 року.

«Для будь-якого повітряного судна, що знаходиться в повітрі о 23:59 UTC 12 березня 2022 року, тимчасове зупинення набирає чинності відразу після посадки», - наголошується в повідомленні BCAA.

Що ще відомо:

Авіакерівництво Бермуд ухвалило таке рішення у зв'язку з санкціями проти Росії. Ці обмеження не дозволяють здійснювати нагляд за безпекою польотів російських повітряних суден у повній мірі. З цієї причини бермудська влада не може з «впевненістю стверджувати, що ці літаки придатні для польотів».

Єдиним способом обійти обмеження стане реєстрація повітряних суден у російському реєстрі. Якщо владі це вдасться зробити, для пасажирів нічого не зміниться, розповів генеральний директор A11 Group Владислав Берльов.

Що важливо знати:

За даними на 24 лютого, 768 літаків російських авіаперевізників мають бермудську реєстрацію, пише РБК з посиланням на Росавіацію. Йдеться про повітряні судна Airbus та Boeing, які використовують у тому числі «Аэрофлот», S7, Utair, та «Уральские авиалинии».

Читайте также


up