01.02.2023
Здоров'я та краса
eye 319

Армування біонитками – для досягнення швидкого ліфтинг-ефекту

Армування біонитками

Роки йдуть, залишаючи помітні сліди, серед яких:

  • в’ялість шкіри та атрофія тканин;
  • асиметрія обличчя і деформація його овалу;
  • нерівний рельєф шкіри і вікові зміни шиї та обличчя;
  • опущення брів і провисання щік;
  • зморшки-маріонетки тощо.

Щоб від них позбутися, варто звернути увагу на революційний метод ліфтингу та біоревіталізації – армуючі нитки Aptos. Їх роблять з поліпропілену, тобто синтетичного матеріалу, який активно використовується в хірургії понад 50 років. Він є цілком безпечним для організму, тож не відторгається ним і не викликає алергічних реакцій.

Залежно від побажань і віку клієнта, а також від зони, яка потребує корекції, спеціаліст може обрати й біосумісні матеріали. Вони складаються з Л-лактиду та ε-капролактону. Полімолочна кислота сприяє природному відновленню клітин. Вона виділяється впродовж усього періоду, доки розсмоктуються нитки. Таким способом вдається досягти ефекту, який лише покращується з часом.

Особливості біоармування Aptos

Час неможливо повернути назад, однак є дієві методи, які дозволяють мінімізувати його вплив. Саме до таких належить армування біонитками, котре гарантує досягнення швидкого ефекту, який триває до 24 місяців. Полімолочна кислота омолоджує тіло та обличчя. Вона не тільки стимулює процес вироблення колагену, а й уповільнює старіння. Шкіра стає пружною і підтягнутою, виглядає більш свіжо та привабливо.

Процедура здійснюється із застосуванням інфільтраційної анестезії. З цією метою в зону проведення маніпуляцій вводять знеболюючий препарат. Щоб здійснити корекцію, достатньо зробити всього лише один прокол. Слід від нього буде малопомітним. На реабілітацію знадобиться не більше одного тижня.

Біоармування Aptos не передбачає тривалої підготовки до маніпуляцій. Але варто принаймні за тиждень до корекції призупинити приймання антиагрегантів та біодобавок, які впливають на особливості згортання крові. Звісно, не слід нехтувати рекомендаціями лікаря, тож перш ніж відмовитися від терапії хоча б на певний час, треба проконсультуватися з ним.

Ідеали краси стали для жінок досяжними, і навіть нечіткий овал обличчя підлягає корекції. Для цього не обов’язково зважуватися на хірургічне втручання, адже існують не менш ефективні, простіші та безболісніші методи. Використання ниток Аптос – швидкий спосіб для омолодження та підтяжки.

Читайте также


up