Співачка та скрипалька Sevile презентувала пісню, присвячену рідному Криму

Співачка та скрипалька Sevile презентувала пісню, присвячену рідному Криму

2 березня кримськотатарська співачка Sevile презентувала перший етнічний поп-сингл під назвою «Льолі».

Співачка Sevile – професійна скрипалька, тому в пісні можна почути її соло на інструменті. «Льолі» – це симбіоз сучасної поп-музики з етнічними мотивами, які символізують українську ідентичність у наші дні, а саме цінність культурної спадщини та актуальність української творчості.

«Українці – сильний, вільний народ, що дуже надихає. Я хочу, щоб у світі нас чули ще більше, щоб українська музика звучала звідусіль.

Моя музика створена, щоб мотивувати людей жити та продовжувати розвиватися, а також робити свої внески у масштабування української культури в цілому.

Через цю пісню я хочу передати всі свої почуття та любов до рідної України, до Криму, який зовсім скоро повернеться додому. Я хочу, щоб люди, прослуховуючи цю пісню, бачили перед очима високі гори, відчували повітря Чорного моря, вірили у повернення всіх земель та перемогу», – поділилася Sevile.

Композиція була написана і створена разом з відомим українським артистом Хасом. Робота над піснею проходила у важкі часи, але ані сирени, ані відключення світла не завадили передати музикою сенси та культуру української нації.

Читайте также


up