Україна перемогла, - про це співає у своєму новому треку співачка Dasha SIDARI

Україна перемогла. співачка Dasha SIDARI

Співачка SIDARI презентує новий сингл "Лист Україні". Пісня була написана виконавицею рік тому на одному диханні, усього за годину. Вона відображає переживання кожного українця, життя якого точно змінилося після 24 лютого.

Якби українці могли написати свій лист Україні, то це була б найвідвертіша розмова про переживання, біль, страх, втрати та водночас про відкриту у собі сміливість, силу та любов до рідної землі.  Не дивлячись на усі сумні події, необхідно завжди вірити у краще. Цей трек надихатиме слухачів не падати духом та продовжувати жити, адже одного дня, коли настане мир, ми разом будемо творити нову, перероджену та процвітаючу країну.

"Лист Україні" -  це чесне зізнання у своїй слабкості, переживаннях та трансформаціях своєї особистості, на які вплинула повномасштабна війна. Це прийняття змін, прощання з минулим та віра у нове, прекрасне майбутнє.

Цей трек став другим синглом у творчій кар'єрі співачки SIDARI. Перший реліз "Моя гра" можна прослухати на усіх музичних платформах. Усього за пів року виконавиця написала 11 пісень. Незабаром нові треки стануть доступними для слухачів.

Читайте также


up