Дебютний альбом Ігоря Меліхова «Загублені світанки»

Дебютний альбом Ігоря Меліхова «Загублені світанки»

28 квітня 2023 року учасник гурту The Streechers Ігор Меліхов випускає свій дебютний сольний альбом «Загублені світанки» та ряд музичних відео до нього. 12 пісень українською та англійською мовами проводять слухача тернистим шляхом від юнацької закоханості до дорослих почуттів, від неповторної ночі з коханою людиною до бездонної прірви самотності. Музично альбом «Загублені світанки» є продовженням жанрових експериментів The Streechers: від біг-біту 60х до класичного року, від арт- до поп- та прогресивного року. 

Ігор Меліхов – 22-річний чернігівський музикант, автор пісень, музичний продюсер, поет та культурний діяч. З 2017 року грає в складі гурту The Streechers, з яким випустив три альбоми та ряд синглів. В 2022 році гурт виявився розкиданим по світу через війну, тож Ігор розпочав сольну музичну кар’єру. Регулярні живі виступи в рідному місті та успіх на них дебютного синглу виконавця стали потужним стимулом для роботи над повноформатним альбомом. 

Концепт платівки, повністю присвяченої коханню, існував у гурту The Streechers уже кілька років. Більшість матеріалу для нього писалося саме Ігорем, тож, тимчасово залишившись без підтримки гурту, музикант присвятив себе його реалізації. Так на світ народився альбом «Загублені світанки». Окрім нових пісень автора-виконавця, до нього увійшли два попередніх сингли «Дим, я і ти», «Long Time No See» та одна нова пісня The Streechers, дебютний сингл Ігоря «Одного разу над Десною», а також кавер-версія класичної рок-балади німецького рок-гурту Scorpions «Born To Touch Your Feelings».

Альбом Ігоря Меліхова «Загублені світанки» – яскраве та ліричне віддзеркалення світогляду та життєвого досвіду виконавця. Від невтомних пошуків справжнього кохання («Unknown Girl», «It Really Matters») до його найщирішого втілення («Ти знову вкрала мою ніч», «The Only Drug I Take Is Love», «Все одно»), і, врешті-решт, до болючого розставання («I Will Never Love Again») – в цьому альбомі знайдеться пісня для кожного.

Дебютний альбом Ігоря Меліхова «Загублені світанки» можна знайти на всіх популярних музичних платформах, таких як Spotify, YouTube Music та Apple Music, з 28 квітня. Також на YouTube-каналі виконавця о 18:00 відбудеться прем’єра кліпу до пісні «Ти знову вкрала мою ніч». 

Ігор веде активну діяльність в соцмережах, регулярно виступає в рідному Чернігові та завжди відкритий до співпраці. Більше інформації про автора можна знайти на його особистому сайті.

Читайте также


up