13.05.2023
Розваги
eye 588

Нові фільми, які вже можна переглянути онлайн. 13.05.2023

Нові фільми, які вже можна переглянути онлайн. 13.05.2023

Редакція порталу Експеримент знову підготувала новий список свіжих релізів онлайн-кінотеатрів та стрімінгових платформ, а також топових торрент-трекерів. На вас чекає різножанрова добірка з короткими та ультракороткими описами.

Приємного перегляду та мирного нам усім неба.

Повстання зловісних мерців / Evil Dead Rise

Бет (Лілі Салліван) дізналася про свою вагітність і вирушила в гості до старшої сестри Еллі (Аліса Сазерленд). Еллі - одинока мати, яка виховує трьох норовливих дітей. Обставини стикають родину із таємним сховищем у багатоквартирному будинку, який планують знести. Саме в підвалі лежить стопка смертоносних вінілових платівок і книга Некрономікон, за необережністю відкрита дитиною, чим запустила цілий ряд кошмарних подій. Демонічні сили вивільнилися, взяли під контроль Еллі і тепер планують знищити всю родину, ув'язнену в будинку.

Ейр / Air

Історія про співпрацю бренду спортивного взуття Nike та баскетболіста Майкла Джордана у 1980-х роках. Контракт вдалося підписати завдяки менеджеру зі спортивного маркетингу Сонні Ваккаро (Мет Деймон).

Мати / The Mother

Професійна найманка (Дженніфер Лопес) має врятувати свою дочку, яку залишила багато років тому.

Живопис / Paint

У центрі сюжету – художник із Вермонта Карл Наргл. Протягом 30 років Карл вів улюблене багатьма поколіннями телешоу про малювання, проте телекомпанія раптово вирішила замінити його набагато молодшою кандидатурою.

Незмінний: Історія Майкла Дж. Фокса / Still: Michael J. Fox Movie

Документаліст Девіс Гуггенгайм досліджував кліматичні зміни («Незручна правда»), низький рівень американської освіти («Чекаючи на Супермена») і, раптово, ступінь впливу електрогітари на сучасну музику («Приготуйтеся, буде голосно»). А тепер переклав об'єктив на Майкла Дж. Фокс — зірку трилогії «Назад у майбутнє», якому у 29 років діагностували хворобу Паркінсона. «Незмінний» — сентиментальний триб'ют актору, його особистим якостям та неймовірній кар'єрі, яку не зламало захворювання. На жаль, несамовиту рекламу фільму зробив сам Фокс, який нещодавно зізнався, що кожен день страждає і навіть сумнівається, що врешті-решт доживе до 80 років.

Спали усі мої листи / Brann alla mina brev / Burn All My Letters

Сюжет фільму заснований на однойменному романі Алекса Шульмана, в якому він розповідає про шлюб його бабусі та дідуся Карін і Свена Стольпе та її роман із письменником Улофом Лаґеркранцем. Успішний літератор Алекс схильний до нападів неконтрольованої люті, через що страждають його близькі. Гнів, як родове прокляття, передається з покоління до покоління. Намагаючись впоратися з собою, він звертається до дитячих спогадів про діда, письменника-інтелектуала Свена Стольпа. Свен все життя любив і ненавидів свою дружину Карін. Алекс дізнається, що причиною цих дивних відносин була пристрасть, яку Карін мала до літературного суперника Свена — поета Улофа Лаґеркранца. Занурюючись у поєднання любовного трикутника, онук розкриває хвилюючу таємницю Карін.

Читайте также


up