Кредит на авто: переваги та нюанси

Кредит на авто: переваги та нюанси

Автокредитування — це практичний фінансовий інструмент, який дозволяє людям купити автомобіль, взявши в банку позику на придбання транспортного засобу. Це один із найпоширеніших видів кредитування в Україні за останні роки. Оформити кредит на авто може будь-який українець, який має необхідні документи та постійне джерело заробітку. Розберемося, як це правильно зробити.

Насамперед слід визначитися з тим, який саме автомобіль вам потрібен. Це може бути легковий транспорт або комерційна машина для бізнесу. У другому випадку вам буде простіше оформити лізинг. Також треба вирішити, який саме транспортний засіб вам підійде — новий чи той, що вже використовувався. Зазвичай все залежить від ваших можливостей: якщо дохід дозволяє, то краще взяти авто з салону. 

Як взяти кредит

Після того, як ви вирішили, який автомобіль вам потрібен, треба знайти банк, що запропонує вам найвигіднішу програму. Зараз в Україні багато фінустанов не кредитують населення, тому знайти цікаві програми буде досить складно. Однак ми рекомендуємо звернутися до кількох банків і порівняти умови кредитування. Окрім цього, слід ознайомитися з умовами погашення кредиту, додатковими витратами на страхування автомобіля, комісійними відсотками та іншими питаннями.

Після цього варто знайти автомобіль, який вас влаштовує. Далі ви оформлюєте необхідні папери, банк підтверджує угоду, і ви отримуєте документи. Після цього ви зможете повноцінно користуватися машиною. Єдине, що вам треба, — робити внески у встановленому договором розмірі.

Які плюси автокредиту

До переваг можна віднести:

  1. Доступність і зручність користування. Наприклад, Банк Львів пропонує своїм клієнтам дуже вигідні умови співпраці. 
  2. Різноманітність програм. Ви зможете вибрати відповідний варіант під свої фінансові можливості. Наприклад, існують програми з пониженою відсотковою ставкою для нових авто або ж з підвищеною відсотковою ставкою для вживаних авто. 
  3. Можливість купити авто практично будь-якого бренду. Банк Львів співпрацює з багатьма автомобільними виробниками, що дозволяє клієнтам вибрати автомобіль за своїми вподобаннями.
  4. Швидкість оформлення. Ви зможете отримати підтвердження по своїй заяві вже у день звернення чи наступної доби. 
  5. Можливість оформити позику без довідки про доходи. Деякі банки дають таку можливість, тож якщо ви офіційно не працюєте, то варто скористатися нею.

Загалом автокредитування має свої переваги, але необхідно ретельно вивчати умови договору й оцінювати свої можливості. Перед підписанням паперів необхідно уточнити всі деталі та поставити питання працівникам банку. Вони розрахують розміри платежів і розкажуть про всі деталі співпраці. 

Джерело: сайт www.banklviv.com

Читайте также


up