Виконавець Parfeniuk дав своє перше інтерв’ю Анатолію Анатолічу у проекті «Зе Інтерв'юер»

Виконавець Parfeniuk дав своє перше інтерв’ю Анатолію Анатолічу у проекті «Зе Інтерв'юер»

Parfeniuk - selfmade артист, який підкорює чарти з перших днів після релізів треків, автор хітів “Провела екскурсію”, “Відриваючись”. Днями виконавець став героєм проекту “Зе Інтерв'юер“, де розповів Анатолію Анатолічу про роботу офіціантом, старт кар’єри та досвід роботи з продюсером.

У інтерв’ю артист зазначив, що з першим продюсером зустрівся через спільних знайомих. Розпочалось все на теплих дружніх відносинах, після підписання продюсерського договору стосунки змінились, робота зупинились.

У нього розпочались проблеми з головою, якщо по-простому. Хтось йому привіз додому бойову гранату і на фоні тої картини у голові, яка у нього вибудовувалась, він почав вимагати у когось гроші, вважати, що його хтось “кинув на бабки”. У цей час ми жили в одній квартирі, бо у нього почалися проблеми з грошима, він з’їхав, а я просто не розумів, що відбувається навколо”, - розповідає Parfeniuk.

Виконавець додав, що про гранату вдома дізнався лише зі сторіз, коли продюсер виставив у мережу відео з адресою квартири, тримаючи гранату в руках, зі словами: “Я зараз тут все у повітря підніму”.

У цей момент я був вдома, він подзвонив і сказав, що є 5 хвилин, аби зібратися, бо зараз буде “прийом”. Я спустився, але думав, що це якийсь прикол, жарт, але насправді приїхали наряди поліції, він повів їх у квартиру, показав гранати. Далі ситуація перейшла в юридичну площину”, - додав артист.

У інтерв’ю Parfeniuk зазначив, що попри всю історію, він вдячний експродюсеру за знайомство з правильними людьми.












Читайте также