Співачка MASH дебютує з синглом та кліпом «Чом»

Співачка MASH дебютує з синглом та кліпом «Чом»

Глибинна та лірична душею, але транслююча світло, співачка MASH дебютує з сольним проєктом та презентує сольну композицію “Чом”. Проєкт MASH - це про життєві перепетії, які поєднуються у несумісні процеси у одній людині. Але сама виконавиця запевняє, що транслюючи пошук себе у моменті, може допомогти іншим людям.

“Місія мого сольного проєкту - пошук себе справжньої, прагнення таки віднайти себе, і служіння людям, тому що я відчуваю у цьому свою силу та великий потенціал. Навчитись служити, в першу чергу, собі та своєму таланту. Своїм прикладом для людей, як з постійної “внутрішньої війни” проходити зцілення. Маю шалену надію, що майбутні мої пісні, в яких я буду звучати, будуть лікувати інших людей”, - поділилась MASH.

“Чом ти не прийшов” - це красива українська народна пісня з soul та r&b вайбом. MASH, у свою чергу, жадала додати у цю композицію руху та динаміки, аби слухач міг почути “пульсацію” всередині себе. Авторське прочитання народної пісні вийшло дуже качовим. Аранжування було написано у творчому тандемі з талановитим KÓRNEL.

“Ця пісня познайомила мене зі світом музики. Будучи зовсім маленькою, я прийшла у музичну школу і мене малютку посадили за баян. Просто тому, що більше не було інструменту вдома, крім баяну. І власне, перша пісня, яку я грала на музичному інструменті - була “Чом ти не прийшов”. Це був перший академконцерт, на якому я грала, як сольна виконавиця. Це для мене так тендітно і так вразливо, саме ця історія. Пройшло дуже багато років, я точно вже не вмію грати на баяні. Але якщо дати мені цей інструмент зараз, я не заграю нічого, окрім пісні “Чом ти не прийшов”. Це так романтично!”, - про вибір дебютного треку.

Ідея відео роботи стала для багатьох дуже неочікуваною. Естетичні кіношні кадри та MASH, яка точно транслює неприховану справжність. Ніби в душі проростають квіти, але не зовсім. Кліп доступний для перегляду на офіційному YouTube-каналі співачки. 

Трек MASH - “Чом”, шукайте на улюбленій музичній платформі!



Читайте также


up