Співак із Закарпаття Роберт Тіводор презентує ліричний трек «Тиша»

Співак із Закарпаття Роберт Тіводор презентує ліричний трек «Тиша»

Роберт Тіводор, співак з українського Закарпаття 19 жовтня презентує нову пісню - “Тиша”. Трек буде доступний на всіх стримінгових платформах.

Це другий його доробок в сольній кар'єрі. Весною цього року Роберт представив світові пісню-присвяту матерям загиблих українських воїнів - “В твоїх очах” (слухати тут -  https://roberttivodor.fanlink.to/vtvoihochah).

Надіюсь, ця пісня розбудить у кожного свої власні рефлексії та приємні флешбеки.

Пісня “Тиша” – це солодкі спогади з присмаком ностальгії. Особливо в сьогоднішні буремні часи, коли не знаєш, які новини принесе завтрашній день. Коли просто хочеться закрити очі та відчувати тишу, перенестись думками туди,  де тобі добре і тепло.

Роберт Тіводор:

"Особисто в мене такі спогади асоціюються з вечірнім морем, безмежним спокоєм і коханою жінкою поруч. Мій товариш, музикант Василь Переверзєв охарактеризував пісню так: “Широка пісня. Як космос та океан, як тендітна дівчина, яка уповільнено біжить по пустелі, як дитина, що розглядає нічне зоряне небо, як приховане почуття любові, яке боїшся вимовити вголос, щоб не втратити".

Зараз Роберт активно розвиває свою сольну кар'єру. Це здебільшого композиції з глибокими текстами і широким сенсом. Щодо закарпатського діалекту, який був притаманний “Чаламаді”, то з цим артист теж експериментує.

Читайте также


up