Мартим’янова Єлизавета. Вчитель, який змінив моє життя

Мартим’янова Єлизавета. Вчитель, який змінив моє життя

Брат - мій великий вчитель

                           «Його пригоди і досягнення завжди надихали мене до саморозвитку і самовдосконалення»

    Брат - мій великий вчитель. Він завжди був для мене прикладом і найкращим другом. Його пригоди і досягнення завжди надихали мене до саморозвитку і самовдосконалення. Вже з дитинства брат відчував палку пристрасть до хімії. Його очі розсвічувалися, коли він розповідав про реакції і експерименти, і я не могла не захоплюватися цією наукою разом з ним. Його талант і страсть до хімії стали джерелом натхнення для мене. Він вчив мене думати креативно, розв'язувати складні завдання і ніколи не втрачати віру в себе.

    Коли брат вирішив поїхати в Канаду працювати і подовжити своє освітнє поле, це було для мене справжнім випробуванням. Відлучитися від рідних і друзів та розпочати новий етап у чужій країні - це було великим ризиком. Але брат не боявся виклику. Його рішучість і віра у свої здібності завжди вражали мене. Він пішов на роботу і вивчав нову культуру, нову мову, і поступово досягав успіху. Цей досвід навчив мене, що навіть у найскладніших умовах можна досягти своєї мети, якщо вірити в себе і працювати наполегливо.

    Брат завжди був для мене великим вчителем, який надихав мене бути кращим і не боятися викликів життя. Він навчив мене цінувати сім'ю, дружбу і навколишній світ. Його пригоди в Канаді і його досягнення у хімії завжди нагадують мені, що немає нічого неможливого, і життя завжди повно незвіданих можливостей. Брат - мій найкращий вчитель і джерело натхнення, і я завжди пишатимуся ним.

            

                 

Умови участі у конкурсі коротких оповідань «Вчитель, який змінив моє життя»

Читайте также


up