01.11.2023
Новини в Україні
eye 349

Сенсація від ProblemToys: таємниця міні-альбому «Butterfly»

Сенсація від ProblemToys: таємниця міні-альбому «Butterfly»

У серці Києва народжується нова сенсація світової музичної сцени - гурт ProblemToys, утворений з артистів Murt Burner та Irenn. Гурт представляє свій перший альбом, "Butterfly," та розкриває три захопливі таємниці, які приховували від своїх фанатів.

Початок всього цього відбувся в таємничому клубі “Тонро,” доступ до якого мають лише обрані. Murt Burner і Irenn знайшли один одного в цьому закладі, де виявилося, що він став платформою для зустрічей справжніх музичних душ. Після їхнього знайомства на світ зʼявився їх перший сумісний трек, який назвали «Бавовна».

Відеодописи гурту, які Murt та Irenn називають “Схованки,” виявилися більшими, ніж здається. Вони приховують послання, але самі артисти не розкривають, яке саме. Вони вважають, що один з їхніх фанатів зможе скласти цей пазл і розкрити таємниці, які приховані в цих відео.

Міні-альбом “Butterfly” отримав свою назву від ритуалу, де метелики слугують посланцями душ, які спілкуються через пісні. ProblemToys не розкривають, чи це ритуал чи художня вигадка.

Читайте также


up