Співак і танцюрист DIMA ZHUK презентує новий сингл «Latina»

Співак і танцюрист DIMA ZHUK презентує новий сингл «Latina»

Український співак і танцюрист DIMA ZHUK представив свій новий сингл ‘Latina’, що переповнений латиноамериканськими мотивами та атмосферою R&B. Пісня є особистим флешбеком артиста до його активного періоду в танцювальній карʼєрі.

“Пісня повертає мене до того проміжку часу, коли в житті була латина, танго, вальс та танці в парі. Я все ще хочу танцювати і надихати інших”, – коментує сам артист.

‘Latina’ розповідає історію двох, що втрачаються в танці пристрасті та відчуттів, не знаючи меж. Кожне слово, кожна нота цього треку сповнені іскрами, які запалюють бажання рухатися в ритм цієї музики. DIMA ZHUK демонструє синергію чоловічої та жіночої сексуальності, можливість проявити свої емоції, сказати «ні» або бажати ще сильніше.

Новий трек не залишить байдужим нікого, хто любить гарячі ритми та емоційні тексти та легко стане саундтреком вашого незабутнього танцювального вечора.

Ви можете послухати ‘Latina’ на всіх популярних музичних платформах, а також подивитися mood-відео на YouTube.

DIMA ZHUK

Артист: хореограф, співак, переможець «Танці з зірками 4».
Головний хореограф-постановник Тіни Кароль, NK.

Працював із такими артистами: Анастасія Приходько, JAMALA, Время и Стекло, Дмитро Монатік,  Анастасія Каменських, Наталія Могилевська, Альоша, Фагот, Алоїз, Alekseev, Артем Пивоваров, Не Люди, Роза, Макс Барських, Mishele Andrade, Mozgi, Тамерлан та Олена Омаргалієва, Ivan Navi, Play.

Працював на таких проєктах: Євробачення 2017, Голос, Голос діти, Yuna (2014, 2015, 2017), М1 Music Awards (2015, 2016, 2017, 2019), Притула шоу, Варяти, Сольний концерт гурту "Время и Стекло".

Читайте также


up