Оля Цибульська презентувала кліп до пісні «ЦвіТи»

Оля Цибульська презентувала кліп до пісні «ЦвіТи»

Знімання кліпу відбулись в одній з студій міста Києва, куди артистка запросила українських дівчат поділитись своїми найпотаємнішими секретами та показати, що кожна з них - особлива !

За словами артистки, ця відеоробота та пісня про неймовірну силу жінки, яка починається з любові до себе.

Піісня стала саундтреком до книги «ЦвіТи. Як полюбити ту, що в дзеркалі», яку Оля Цибульська написала та видала з #книголав, у процесі боротьби з сильною депресією. Цей стан сьогодні, на жаль, знайомий кожному українцю. Ми всі потребуємо психологічної допомоги й підтримки, щоб швидше досягнути спільної перемоги.

Реліз пісні відбувається у рамках благодійної ініціативи «Врятуй красу».

Сильний не той, хто не падає, а той, хто може відштовхнутися від дна. У тебе завжди є ТИ! ЦвіТИ!

Інформація про артиста

Оля Цибульська – одна з найбільших та найпомітніших попзірок України від 2007 року. Пісні Олі Цибульської наповненні соціальним змістом та підтримкою слухачів у різні етапи їхнього життя. Сама артистка як близька людина, готова вислухати слухачів за бокалом просеко.

Сотні тисяч прослуховувань на стрімінгових сервісах та підписників в соцмережах — не просто цифри. Це люди, які діляться відвертими історіями, відповідають взаємною підтримкою та любов’ю під час релізів.

Попередній реліз «Викликай поліцію» потрапив у найпопулярніші плейлисти цифрових майданчиків та довго тримався у тридцятці кращих українських музичних відео YouTube.

Читайте также


up