Шарми як елемент персоналізованої біжутерії

Шарми як елемент персоналізованої біжутерії

Модульні прикраси назавжди змінили світ моди, а персоналізація стала найважливішою особливістю сучасної біжутерії. Не дивно, що протягом багатьох років браслети з шармами є одними з найпопулярніших прикрас у всьому світі. У цій статті ми розповімо про те, що таке шарми та які вони бувають.

Що таке шарми?

Слово "шарм" в англійській мові має кілька значень. Усі вони, включаючи «дармовис», «витонченість» та «заклинання», відповідають характеру цих елементів модульних браслетів. Завдяки багатому різноманіттю шарм, можна щодня змінювати зовнішній вигляд браслетів, підлаштовуючи їх під свій стиль та настрій.

Існування модульних прикрас сьогодні здається нам цілком природним, але щоб вони з'явилися у продажу, їх хтось повинен був винайти. Перші шарми, що зовні дуже нагадують сучасні, були створені в 1889 році. Їх можна було купити у культовому магазині Tiffany. Це були браслети-ланцюжки з підвішеним серцем.

Перші браслети бренду Пандора з підвісками з'явилися понад сорок років тому. З того часу їхня популярність постійно зростає. Кількість моделей також збільшується з кожним роком. Шарми у вигляді серця вже стали культовими. Сьогодні такі підвіски зустрічаються в різних формах та дизайнах – красиві та продумані, що відсилають до попкультури. Щоб купити шарми Pandora в Україні, достатньо завітати до інтернет-магазину loveu.com.ua.

Як носити браслети з шармами?

Шарми дають необмежені можливості створення характеру та стилю біжутерії. Вони бувають різних типів, а значить, ви можете підлаштувати браслет до вбрання, гаджетів чи настрою, та водночас підкреслити свою індивідуальність.

За способом кріплення шарми можна поділити на два типи:

  • підвіски – кріпляться на ланцюжок, кожна з них має спеціально призначену для цього ювелірну застібку;
  • намистини – мають великий наскрізний отвір, завдяки якому нанизуються на основу браслета.

Матеріал, з якого виготовлені такі прикраси, може бути різним. Найбільш популярні срібні шарми, а для любителів розкоші є багато моделей, виконаних у золоті. У період новорічних знижок шарми Pandora ціна може вас приємно вразити.

Модульна біжутерія – це унікальні сучасні прикраси. Це також чудова ідея для подарунка. Купуючи нові шарми, ви можете відзначити важливі дні та пам'ятні події. Браслети з шармами залишаться модними ще довгі роки, тому рекомендуємо неодмінно їх придбати, якщо ви досі цього не зробили!


Читайте также