Український музикант Belti представив свій новий трек «Дзвінок»

Український музикант Belti представив свій новий трек «Дзвінок»

Артист з міста Мелітополь. Через окупацію мав покинути дім. Текст пісні "Дзвінок" — це творіння самого Belti. Артем Образцов із Obrazcov Records взяв на себе відповідальність за втілення звукового світу. Над музикою працював Lexir Beats

Belti, талановитий український музикант, представляє свій новий проект – атмосферний поп-трек "Дзвінок". Цей дивовижний музичний твір запрошує слухачів у неповторнe подорож у світ саморозуміння через розмову із собою.

"Дзвінок" – це не просто музичний досвід, це глибока і інтроспективна розмова, вдохновлена фільмом "Драйв". Belti черпає емоційні відтінки з кінематографічної атмосфери та передає їх у кожній ноті і слові цього треку.

Belti сподівається, що "Дзвінок" стане не просто піснею, а частиною кожного, хто шукає істину у своїх думках. Мета – подарувати слухачам миті щирості та самопізнання.

"Це моя перша робота в якості артиста. Вона має велике значення для мене та моїх близьких. Розмова із самим собою та почуття розлуки з рідними надихнули мене на цей трек", - прокоментував артист.

Пісню "Дзвінок" можна знайти на популярних музичних платформах, включаючи AppleMusic, Spotify та YoutubeMusic. Готуйтеся зануритися в захопливу музичну подорож разом із Belti.

В мережі вже доступний сольний трек: Bubblegum.

На разі плануєтся вихід ще одної сольної роботи. А через декілька місяців вихід міні-альбому.

Читайте также


up