Співачка Лісан презентує нову пісню «Я буду чекати тебе»

Співачка Лісан презентує нову пісню «Я буду чекати тебе»

Лісан (Анна Переврзєва) - це українська співачка, яка почала музичну кар'єру у 2023 році. Музичний стиль співачки Лісан визначається основними елементами поп-року, проте вона вдало поєднує його з різноманітними музичними напрямами.

Пісня “Я буду чекати тебе” була написана в холодну осінь першого року війни. Напередодні важкої та довгої зими співачка дуже переживала про тих, хто захищає країну, хто змушений проміняти тепло рідної оселі на холодний бліндаж. Про тих, кого вона не знає, але усім серцем хоче підтримати. Про всіх тих, хто захищає спокій та життя кожної дівчини, дружини, матері, доньки. Це пісня-лист до кожного захисника з подякою та щирою вірою, що ми обовʼязково його дочекаємося. Ця пісня була про кожного і ні про кого конкретно.

Завдяки своїй сторінці в Інстаграм Лісан познайомилась з воїном, який нагадав їй про цю пісню. Його історія так надихнула співачку, що наступний же день вона взяла мікрофон і прямісінько вдома з першого разу записала цю пісню та закарбувала в ній найщиріші емоції та почуття.

«Я буду чекати тебе» залишилась акустичною. Вона справжня - тільки гітара і голос, а також незвичайна магічна історія, яка вплетена поміж рядків.

«Я буду чекати тебе» не з’являлась у світ довго. Спочатку я не могла придумати аранжування, яке б не приховало емоції, які я в неї вклала, а потім мені здавалось, що і самі емоції вже зблякли, а люди -  звикли, що ця пісня нікому не потрібна. В якийсь момент я навіть передумала її випускати. І саме тоді я зустріла свого невідомого героя в реальному житті”, - розповіла співачка.

Кожна композиція Лісан - це підтримка. Людям потрібні люди, музика є відмінним засобом для того, щоб допомогти якнайбільшій кількості людей.

Читайте также


up