Співачка та королева краси Angela зібрала кошти на допомогу дітям з Охматдиту

Співачка та королева краси Angela зібрала кошти на допомогу дітям з Охматдиту

Відома співачка та переможниця міжнародних конкурсів краси Angela приєдналась до ініціативи «Почуй дітей» від Muscreators. Разом з Angela виступили зірки нової української сцени: Dannisha, Ramoza, Nailery, гурт BAH.ROMA, та гурт «Авіатор», які заспівали свої хіти українською. Ведучими благодійних заходів були популярні телеведучі –  В'ячеслав Соломко та  Соломія Вітвіцька.

Під час проєкту у найбільших ТРЦ столиці пройшли відкриті концерти, на які міг потрапити кожен, хто зробив донат від 100 гривень. Фінальний концерт відбувся  в Pepper’s Club та зібрав зіркову команду благодійників.

Angela взяла участь в акції «Почуй дітей!»

Під час виступу Angela, виконала свої хіти: «Твої очі», «Відпусти», «В оригіналі» та  презентувала композицію «Холодне місто». Фінал акції пройшов в актовій залі за участі зіркових учасників. Організатори ініціативи та артисти особисто передали адміністрації клініки сертифікат на суму у 71 852 гривень, які вже передані на фінансування потреб найбільшого в Україні дитячого медичного центру.

 Організатори ініціативи та артисти передали адміністрації клініки грошовий сертифікат

«Благодійність — частина мого життя, якій я постійно приділяю час. Я не займаюся такими справами одноразово, це системна та масштабна робота. Наразі я сконцентрована на проєкті від Muscreators – «Почуй дітей!», – зізнається Angela. – В рамках акції артисти дали серію концертів на великих майданчиках столиці, кошти від яких будуть передані на користь дітей, що найбільше постраждали від війни. Наша мета зібрати кошти на пристрій АВТОРЕФКЕРАТОМЕТР HUVITZ – HRK 8000A, вартість якого – 279. 640 грн. Ця техніка буде передана у найбільший медичний заклад Охматдит та допоможе десяткам тисяч дітей. Конкретно мені організатори акції доручили зібрати 30 тис. грн.», —  розповіла співачка.

Нагадаємо, «Почуй дітей» – благодійна ініціатива, створена з метою допомоги постраждалим від війни дітям Охматдиту. Збір здійснюється серією благодійних концертів та безпосередньо донатами на банку дитячої лікарні. Головна мета  – зібрати 279 тисяч гривень, які необхідні для того, щоб придбати авторефрактометр для дітей. Цей апарат допоможе зберегти зір 15 тисячам  дітей на рік.

Також зірка була запрошена на проєкт The Globe Awards, який буде проводитись 17-19 березня у місті Баку, в Азербайджані.

Вже у березні Angela продовжить благодійну роботу за кордоном. Артистка запрошена на The Globe Awards – це проект, який охоплює всі сфери діяльності та покликаний відзначити досягнення людей та організацій у різних галузях. Ця ініціатива спрямована на заохочення інновацій, професіоналізму та прогресу в різних сферах життя, чи то мистецтво, наука, соціальна діяльність, бізнес чи інші галузі.

У проекті «The Globe Awards» візьмуть участь успішні та відомі діячі з Туреччини, Франції, Італії, Великобританії, країн Центральної Азії та Близького Сходу.


Читайте также