Співачка оркестру Повітряних Сил ЗСУ TANNA презентує свій дебютний трек «Зірка»

Співачка оркестру Повітряних Сил ЗСУ TANNA презентує свій дебютний трек «Зірка»

Солістка військового оркестру Центру військово-музичного мистецтва ПС ЗСУ, молода співачка TANNA презентує свою першу авторську композицію «Зірка». Багато років, виступаючи перед військовими і бачачи все на власні очі, виконавиця присвятила свій перший трек дівчатам та жінкам, які чекають на своїх коханих з передової.

Авторкою дебютної композиції співачки «Зірки» стала популярна авторка та виконавиця EYRA. Вона створила багато хітів: «Народжені вільними» для «БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ» та Злати Огневич, «Додому» від Насті Балог та Positiff, «Більш ніж друг» для YAROMIYA та ALEKSEEV, ін.

«Кохання ніколи не втрачає своєї актуальності. Це завжди про вічне і важливе. Особливо зараз, у часи, коли найбільше закоханих сердець розлучила вона - страшна та безжальна війна. Але навіть у такий буремний та нелегкий час, сила цього прекрасного почуття перемагає. Вона чекає його, день у день, щохвилинно перевіряючи телефон, і ... обовʼязково дочекається», - коментує меседж своєї пісні TANNA.

Попри свій юний вік, TANNA багато років вже знає, що таке війна. Адже з 8 років виступає солісткою військового оркестру Центру військово-музичного мистецтва Повітряних Сил Збройних Сил України. З концертними турами вона об’їздила всю Україну, а у 2016 році виступила на Донеччині та Луганщині. Говорить, що авжеж 24 лютого, як і усі українці, прокинулася у страху, що буде далі. Проте вже за місяць музиканти прийняли для себе вагоме рішення.

«З березня 2022 року мій концертний костюм змінив камуфляж, туфлі на шпильках - берці, пісенний репертуар повністю заповнили патріотичні пісні, а основними глядачами стали наші незламні воїни ЗСУ. З концертною групою ЦВММ ПС ЗС України ми побували майже у всіх куточках нашої країни  Майже щодня ми виступаємо перед нашими героями в різних містах у різних гарнізонах України, у військових шпиталях, на центральних площах, майданах просто перед мешканцями на вулиці…», - підкреслила TANNA.  

Своєю чергою, авторка пісні EYRA познайомилася зі співачкою завдяки творчому конкурсу і одразу відчула глибину її почуттів. За збігом обставин, в інтернет-конкурсі «Хочу хіт від EYRA» TANNA для виконання дісталася пісня «Зірка». 

«Цю пісню я написала ще до повномасштабного вторгнення, - розповіла співачка та авторка EYRA, - Вона для мене доленосна, адже майже одразу після її створення я зустріла свого першого чоловіка. Це пісня створена про кохання. І ось близько року тому я познайомилася з TANNA завдяки конкурсу. У одному з етапів учасники співали мої пісні і за збігом обставин співачка отримала трек «Зірка». Я довго шукала артистку, який би ця пісня так органічно підійшла. І тому я, не довго думаючи, вирішила TANNA подарувати цей трек. Сподіваюся, що кожний відчує його силу».

За словами авторки, після рішення подарувати пісню для TANNA, вона поділилася цією новиною з музичним продюсером Борисом Кукобою, який працював з Наталкою Могилевською, NK, ВіС та іншими. Він зі свого боку, дізнавшись, як багато співачка робить для наших військових, також долучився до створення цієї пісні. 

У moodvideo співачка показала творчі реалії свого сьогодення. Адже попри сольну творчу діяльність, її виступи для військових – основа її життя, чим вона у свої 18 планує займатися й надалі.






Читайте также