Вбивця дворецький. Найсвіжіші цікаві детективи книги

Вбивця дворецький. Найсвіжіші цікаві детективи книги

Запрошуємо вас у захопливий світ детективних загадок та таємниць з нашою добіркою новинок у жанрі детективу. Ці книги детективи наповнені непередбачуваними сюжетами, витонченою інтригою та захоплюючими розслідуваннями, які триматимуть вас в напрузі до останньої сторінки.

«Він» Гарлан Кобен

Видавництво «Фабула»

«Він» Гарлан Кобен  Видавництво «Фабула»

            Цей захопливий трилер є новим спінофом популярної серії Гарлана Кобена про Майрона Болітара. Головному герою — багатому й харизматичному Віндзору Горну Локвуду ІІІ доведеться знайти зв’язок між кількома, здавалося б, непов'язаними злочинами: нещодавнім убивством відлюдника в пентхаусі одного з найпрестижніших будинків Верхнього Вест-Сайду, терористичним актом, який стався сорок п'ять років тому, крадіжкою картин Вермера й Пікассо, які належали Локвудам, убивством рідного дядька та викраденням кузини.

«Нашіптувач. Книга 1» Донато Каррізі

Видавництво «КСД»

«Нашіптувач. Книга 1» Донато Каррізі

            Перший роман із циклу «Слідство Міли Васкес».

            Шість дівчаток зникають одна за одною. Шість могилок знайдено в лісі, в кожній з них - дитяча рука. Але відшукати постраждалих чи їхні тіла поліції не вдалося.

            За справу беруться Міла Васкес, яка спеціалізується на розшуку викрадених дітей, і талановитий криміналіст Ґоран Ґавіла. З кожною знайденою зачіпкою справа стає дедалі складнішою, адже виявлені факти суперечать один одному, а сіра зона між добром і злом стрімко ширшає...

«Паризькі апартаменти» Люсі Фолі

«Видавництво Старого Лева»

«Паризькі апартаменти» Люсі Фолі

            Джесс напросилася в гості до зведеного брата, щоб утекти від свого минулого і «почати нове життя». Хоч Бен і не був у захваті від цієї ідеї, але й не відмовив. Та коли Джесс приїжджає з Лондона до вишуканих апартаментів у фешенебельному районі Парижа — Бен взагалі може собі це дозволити? — його там немає.

            Схоже, Бен зник, і Джесс це страшенно непокоїть. Вона намагається знайти брата, та що дужче розпитує сусідів, то більше питань у неї виникає. Сусіди Бена дуже різні та не надто приязні. Світська левиця, хороший хлопець, випивака, дівчина на межі нервового зриву, консьєржка — кожен із них має що приховувати й опиняється під підозрою.

«Зловісно тихе життя. Книга 1» Луїза Пенні

Видавництво «КСД»

«Зловісно тихе життя. Книга 1» Луїза Пенні

            У тихому селі Три Сосни, що на південь від Монреаля, ніколи не траплялося нічого зловісного. Аж до сьогодні, коли у лісі за селом знайшли мертвою місцеву вчительку. Хтось поцілив у неї з лука. Головний інспектор Арман Ґамаш разом із командою слідчих приїжджають, щоб розпочати розслідування підозрілої смерті. Тутешні жителі впевнені, що це всього-на-всього трагічний нещасний випадок на полюванні, адже загиблу всі односельчани дуже поважали. Однак Ґамаш відчуває в цьому віддаленому лісі щось недобре.

«Тут усі хороші люди» Ешлі Флаверс, Алекс Кістер

Видавництво «Vivat»

«Тут усі хороші люди» Ешлі Флаверс, Алекс Кістер

            У липні 1994 року шестирічну Дженьєрі Джейкобс знайшли мертвою в канаві. Марґо досі пам'ятає, як зловісна новина про її подругу ширилася Вакарузою, немов лісова пожежа. Справа розсипалася.

            Двадцять п'ять років по тому Марґо, яка виросла та стала репортеркою, повертається до Вакарузи доглядати за хворим дядьком. Але відбувається дещо жахливе — з людного ігрового майданчика зникає п'ятирічна Наталі Кларк.

            Це сталося знову... Марґо все життя вважала, що могла тоді опинитися на місці Дженьєрі, тож вирішує розшукати Наталі та поставити крапку в цій історії. Та що більше подробиць з'ясовує журналістка, що більше незручних питань озвучує, то сильніший опір їй чинять містяни. Невже вони не хочуть, щоб злочини були викриті? І чи справді викрадач Наталі й убивця Дженьєрі — одна й та ж людина?

«Мова тіла. Книга 1» А. К. Тернер

Видавництво «Жорж»

«Мова тіла. Книга 1» А. К. Тернер

            Санітарка моргу Кессі Рейвен звикла до того, що люди не розуміють її вибору професії. Невже немає іншого способу заробити на життя, ніж копирсатися в нутрощах померлих? Але ніхто не знає того, що знає Кессі: мертві можуть говорити. Вони прагнуть поділитися тим, що турбувало їх перед смертю. Рейвен бачила і «чула» сотні тіл, але це вперше на її робочому столі опинилася близька людина. Висновок патологоанатома — нещасний випадок, але померла з ним не згодна і підштовхує Кессі почати власне розслідування…

«Секрет служниці» Фріда Мак-Фадден

Видавництво «Vivat»

«Секрет служниці» Фріда Мак-Фадден

            Книга «Секрет служниці» Фріди Мак-Фадден — це продовження відомого психологічного трилера «Служниця». У другій частині американська письменниця повертається до вже знайомої читачеві сміливиці Міллі Келловей, яка знову жертвує шансом на нове життя заради відновлення справедливості.

            Міллі Келловей намагається знайти роботу. Це непросто. Адже наївно сподіватися, що прискіпливий роботодавець не поцікавиться минулим дівчини. Проте казкова вдача таки на боці Міллі. Нині вона — служниця у неймовірному пентхаусі багатіїв Дугласа та Венді Гарріків. Прибирання коштовних інтер’єрів та готування вишуканих страв майже не обтяжує. А господар не висуває зайвих умов. Крім однієї. Не турбувати місис Гаррік… Щось у цьому домі не так. Чому господиня не виходить зі спальні? Чому звідти долинає плач? Що це за кров?.. Запитань більше, ніж відповідей. Це штовхає Міллі до дії, спонукає допомогти…

            Міллі Келловей має пляму на біографії, яку ретельно приховує, проте минуле заважає їй знайти гідну роботу. Фортуна всміхається жінці, і її наймає покоївкою подружжя Дугласа та Венді Гарріків. Нові роботодавці казково багаті, та мешкають у пентхаусі, від розкоші якого перехоплює подих: Міллі ніколи не бачила таких розкішних інтер’єрів та сліпучого оздоблення. Після свого важкого минулого, жінка наче потрапляє до раю. Вона із задоволенням прибирає у цьому палаці та готує для хазяїв вишукані страви. Господар ставиться до робітниці з повагою та не ставить зайвих питань... а проте, забороняє покоївці входити до кімнати дружини. Венді Гаррік чомусь не покидає власних покоїв, з-за замкнених дверей чутно плач, а коли покоївка знаходить ще й сліди крові, то береться до власного розслідування. Те, що їй доведеться викрити, змусить волосся стати дибки!

«Терапія» Себастіан Фітцек

Видавництво «Vivat»

«Терапія» Себастіан Фітцек

            У головного героя драматичного детективу психіатра Віктора Ларенца за загадкових обставин зникла дванадцятирічна дочка. За чотири роки, утративши надію її повернути, він усамітнюється на невеличкому острові. Але його спокій порушує хвора на шизофренію незнайомка, яка бачить дивні видіння: їй з’являється дівчинка, схожа на Вікторову доньку. Ларенц хоче дізнатися, що сталося з його маленькою Йозефіною, тому розпочинає курс терапії, який поступово перетворюється на драматичне розслідування…

            Для шанувальників моторошних детективних історій з оригінальним сюжетом і несподіваним фіналом.

            Фанатам прози письменника, які з нетерпінням чекають його нових книжок. Їх вигідно вирізняють неповторний стиль та інтелектуальна гра з читачем.
• Шукачам гострих відчуттів від прочитання трилерів. Саме така проза якнайкраще відволікає від жорстокої реальності буднів.

«Стрімка могила. Книга 7» Роберт Ґалбрейт

Видавництво «КМ-Букс»

«Стрімка могила. Книга 7» Роберт Ґалбрейт

            До приватного детектива Корморана Страйка звертається стривожений батько, чий син Вілл утік до релігійної секти в далекому закутку Норфолку. Універсальна гуманітарна церква на перший погляд здається мирною організацією, яка бореться за кращий світ. Однак Страйк дізнається, що цей фасад приховує зловісні явища та незрозумілі смерті. Щоб витягнути Вілла, Страйкова партнерка за детективною агенцією Робін Еллакотт вирішує проникнути всередину секти та їде до Норфолку, щоб невпізнаною оселитися серед сектантів. Але вона гадки не має про те, які небезпеки чекатимуть на неї серед них і яку високу ціну доведеться заплатити...

            Надзвичайно захопливий роман «Стрімка могила» оповідає новий епізод з історії Страйка та Робін в епічній та незабутній сьомій частині серії.


Читайте также